STÖRT!!!!

Okej ja de har inte blivit något kompis inlägg än men de kommer. Men nu vill jag uppmärksamma folk om något jag tycker är helt galet!
Vissa av er kanske vet att jag har skrivit in mig på Itrim och ska fortsätta min kamp med att gå ner i vikt och träna ordentligt igen. Jag är i dagens läge 1,58 lång och väger ca 70kg (BMI 28), jag är då lätt överviktig. Jag har tidigare gått på Nutrilett vilket hjälp mig att förlora en del kilon tidigare, samt tränat rätt så regelbundet på Stockholmsstads gym. Men nu kände jag för att jag behöver ha riktig hjälp och stöd i både ätande och träning. Därför känns Itrim som ett bra alternativ. Men men, jag höll på och surfa runt för att kolla lite olika matersättningar, kosttillskott osv, höll på att kolla upp lite information om Allevo Fiber+  och hamnade då på en forums sida (vilket i sig inte är så konstigt, emn det jag reagerade över var att detta är en medlemssida för ätstörningar! ( http://anamia.jinity.com/index.php ) Här ser man små tjejer hettsa varandra till att gå ner i vikt , fasta vilka metoder funkar bäst, de ser ner på sig själva och gud vet vad. Det som är mest hämskt är välkomstexten man får när man kommer till deras startsida :

"Välkommen
Detta är en Svensk Pro Ana sida som jag, Minx har gjort. Bli medlemmar och kom åt dieter, peppa varadnra och gör nya bekantskaper. Vi är ju trots allt lika, eller hur?

Om du är här trots att du inte har en ätstörning kommer du bli raderad som medlem utan varning."

De finns trådar i forumet om TÄVLINGAR som "vem kan gå ner mest på en månad" "först att gå ner x antal kilo" och liknande!

"

 

WYVERN F

User
Posts: 67

Jag är 171cm och väger 54kg.
Mål 1 är 48kg
Mål 2 är 42kg

 

THINNN 19

User
Posts: 36

längd: 158
vikt: 44
mål:35

 

INSECURE

User
Posts: 32

170cm
48,5kg

Mål 1: 45
Mål 2: 42



Jag blir så ledsen över att se något sånt här.. Stackars tjejer säger jag bara, någons krev i panik att de ätit en halv honumgsmelon! En melon för i helvete de är mest vätten i dom!
Tycker det är trisst att så många går omkring med dåligt själförtoende och ätstörningar, inget jag önskar någon.

Aja back to work den.....

Vänner

Jag har kommit fram till att vi uppskattar våra riktiga vänner allt för lite. Jag menar de är ju dom du har vid din sida vad som än händer. Nu pratar jag riktiga vänner, inte bekanta dåra.

Hur många vänner har du på facebook?

Troligen en massa, jag vet själv att jag har way to many. Men hur många pratar jag verkligen med där då? eller har koll på ?
Inte i närheten lika många, de flesta känner man knappt heller.
Har nog hur många som helst som man bara träffat en gång på en fest eller liknande.
Jag skiter väl säkert i hälften av alla människor jag har på min vänner lista.
Men nu kom jag lite off-topic, eller egentligen inte men ifrån de jag ville säga.

Man har dom vännerna man umgås med ofta, vardagar, helger, fester. Med dessa finns oftast många bekanta, man umgås men vet egentligen inte så mycket om varandra. Bryr man sig ens?
Jag tror faktiskt inte det, Det känns trevligt att bara kunna ha kul tillsammans utan att det ska bli för mycket.
Jag säger inte att det är något fel med detta heller men i alla fall.

Man har dom man inte träffar så ofta men fortfarande pratar med då och då. Ofta är detta vänner man känner rätt så väl/väldigt väl. Man kan ringa lite då och då och snacka massa skit och sedan fortsätta med sitt liv. Kanske möts upp på ett café eller pub och tar något att dricka/äta.


Sen har man
de som man nästan aldrig pratar med, men när man väl träffas så är det som att ingenting har hänt. Man uppdaterar sig lite på vad som har hänt i varandras liv och sedan så är det som igår man sågs sist. Detta är riktigt vänner skulle jag vilja säga, man vet att man inte behöver prata hela tiden för att den ska finnas där den dagen du behöver det. Eller som man kanske bara stöter ihop med av en slump på samma krog/fest/dylikt.

Hmm, tanken jag hade från början var nog detta,
man säger ju till sin partner hur mycket man tycker om dom,
men hur ofta säger du faktiskt till dina vänner hur mycket de betyder för dig?
Troligen inte lika ofta.

Men nu har jag tänkt att i några inlägg hylla mina vänner,
dom som jag vet alltid står vid min sida i vått och tort.
Klart att jag har många fler vänner som ställer upp,
vill inte att någon ska känna sig försummad men dessa har spelat en väldigt stor roll i mitt liv
på ett eller annat sätt. 

 ♥ Ha de så bra där ute i världen! ♥

Ny piercade och lycklig

Ja då vart de så att igår efter jobbet åkte jag till Västertorp och hälsade på min kära moster och vart piercad :P
Det vart inte i näsan som jag skrev igår utan jag gjorde en Tragus, jag är väldigt nöjd med den.
Kära syter yster var också med och fick sin tunga piercad. Mamma var med och kollade men hon tyckte det var lite obehagligt och var inte alls lika nöjd som vi andra var :P

Här är lite bilder på de nya färska piercingarna.


Min tragus dåra :)

Becka sträcker ut tungan och får en tång som håller fast den :P


Becka lipar fint precis efter att smycket åkt in i tungan.

Får se hur bra hon kan snacka idag då haha :P
ny piercade och lyckliga i alla fall

♥ Ha de så bra där ute i världen! ♥

Helgen


Ja vad hittade jag på i helgen då, inte så mycket egentligen.
Fredag eftermiddag spenderade jag hemma och tog det lugnt, till kvällen kom Sara ♥ ! på besök vi drack några glas vin och tog oss sedan hem till Carmen där vi drack ännu mera vin, snackade skit och lyssnade på musik. Väldigt trevligt och roligt :D



Det vart bara en enda bild den kvällen och det vart på Carmen när vi försökte jämnföra kamera med min Nokia och Amandus I-fåne. :P

Sen vart det Lördag och Skärholmsdagen. Där uppträdde jag och dansgruppen förra terminens Trumsolo. Så här kommer lite bilder som någon från Stockholms stad tog :P (första är tagen med min mobil)


Inte sådär jätte bra bilder men jag tror de har fixats lite med..

Resten av lördagen låg jag hemma och väntade på att Ela och Danne skulle höra av sig för att få bärhjälp, men så vart det inte och runt 11 tiden somnade jag i soffan framför någon film på datorn.


Men så kom söndagen och då ville dom ha hjälp att flytta in och de gjorde vi. Vi bar, packade upp och hade oss tills kvällern kom. Katten har iaf hittat sitt nya favorit ställe i denna nya lägenhet :P


Katten var lite trött där efter att ha sprungit runt bland lådor och påsar :P

Nu är det tisdag och jag funderar oöver om jag ska ta och pierca mig? Funderar på att göra en i näsan, men kan inte riktigt bestämma mig. Vill ju också göra en dermal anchor men moster min (sandra "jolly/cherry" eller vad hon nu vill kallas) har ej verktygen för att göra en dermal, så får kanske vänta lite med den och ta det på en studio istället :P

Men  men nog skit skrivet dags att arbeta!

♥ Ha de så bra där ute i världen! ♥

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0