Tatuering

Har varit hemma hos Kajsa och fixat lite med min kommande tauering. efter mycket om och men, kanske så eller inte alls. så har vi äntligen blivit klara =)

Sen så fort pengarna finns så hamnar den på armen..
Vevve lycklig =D

Vilken sommar....

ja måste säga att den här sommaren så har det inte hänt lika mycket som jag trodde det skulle göra. Men det har varit kul i alla fall. Tyvär så har jag inte fått jobba så mycket som jag hade hoppas på, men förhoppningsvis kommer det snart jobb..

Igår tog man årets första dopp, det tog bara halva sommaren innan det hände =/ efter att ha åkt ut till flaten för att möta sarah och josse letat efter dom men inte hittat dom, får man veta att de ska dra. Så jag och Petri sätte oss på en klippa och tog det lugnt. Efter 2 timmar kommer Andrew med kompisar och vi går runt nästan halva flaten för att komma till en liten brygga. Vi sitter där ett tag och sedan hoppar killarna i vattnet. Jag hoppar i och fick världens chok det var inte särskillt varmt så jag hoppar upp igen, inget mer badande för min del. Killarna simmar ut till en klippa och det ska hoppa ner för det. Det var inte lite högt heller.. Men de kunde inte bestämma sig om de skulle hoppa eller inte.. Efter säkert en halv timme så tar Andrew äntligen mod till sig och hoppar i. Vi tjejer håller andan och hoppars bara på att det inte var berg där han hoppade i. Han kommer upp till ytan jublande, tack och lov han skadade sig inte. Resten tvekar fortfarande lite men till sista hoppar de efter. Nu var det bara 2 stycken kvar, Den ena väljer att gå ner från klippan och hoppa ner i vattnet där. Siste man står där ensam och vill nog inte, men efter som han var den som tog oss dit och vi sa att han inte skulle våga att hoppa så gör han äntligen det. Sen var det bara att byta om och gå mot bussen.
När vi kommer fram till bussen är det 45 minuter tills den går. jippi ännu mer väntande. Men till sist, typ runt 10 tiden är man hemma.. Resten av kvällen är inte värd att nämna. Men att gå från Årsta hem igen tog 1 timme o 30 minuter.. Så när klockan var halv 4 var man äntligen hemma, helt slut eftersom att man inte har ätit något förutom frukost o lite pommes. Jag sommar fort.

Idag har man bara latat sig framför tvn. Med undantag då jag gick upp till centrum och köpte bröd.
Men nu ska jag sätta mig vid tvn igen och hoppas på att det blir roligare resten av veckan..

Ciao!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0