SMS-inlägg

20110326256 (MMS)

SMS-inlägg

20110310177 (MMS)

lite uppdatering då..

Hallojsan!
Ja jag var då inte så snabb på att uppdatera denna gången då. Men men, Kryssningen var Awsome! Redan på terminalen så dunkades de musik och folk var allmänt pepp! Härlig stämmning. Jag och Ela satte oss på en bänk och inväntade killarna som vi skulle åka med efter kanske en 40 min så kommer de äntligen! Aja, till kön och hämta ut biljetterna, sen invänta några som hade slantrat efter. In på båten jag och Ela höll oss nära högtalare hela tiden typ =P haha. Upp till hytten slängde av sig grejerna och ner till taxfreen, eller rättare sagt kön till den! Haha och vi hade ändå syndat oss! Men som tur var några av killarna redan där så vi hoppade smidigt in med dom :) efter det vart det middag med alla 12 som åkte med 4 tjejer och 8 killar :D Middag sen fixa till sig byta kläder sminka sig osv. Sen ner till killarnas hytt med lite dricka. De hade en trevlig högtalare med sig så vi drack där och stampandet började! Efter de så springer vi runt bland dansgolven stampar dricker, är ivid hytten och har korridorsfest och så gick de  runt :P haha. vid kanske 07,00 gick vi och la oss :)

Sen sov man kanske en ca 3 timmar, vakna möta upp resten käka frukost/lunch. Jag och Ela hamnade i cafeterian och satte oss med DJKebbe från 360 och hans flickvän. Väldigt trevliga båda två :)

Ja vi käkade sen ner till taxfreen igen för att hitta lite gott att snaska på och dricka :) sen började vi dansa igen :D både i korridoren och på dansgolven. (Ja de kommer bilder) När båten anländer i hamn tar vi vårat pick och pack och beger oss till Ela. Lite smått runda under fötterna glada och pumpade med musik! Hos Ela får vi äntligen den efterlängtade duschen. Vi gör oss iordning igen och fortsätter att dricka. Sen drar vi in mot stora staden igen för att gå till 360's Black and White!! Massa mera dans och massa skoj!

 

Ja den helgen var helt underbar i alla fall, tyvärr lyckades man dra på sig en förkylning som hette duga. Eller ja förskylning plus övre luftvägsinflammation.. Hmm.. Mindre kul är det i alla fall. Men min nya bästis är Cocillana :P haha. Ne så illa är det inte, men förra veckan när jag var hemma så var den min bästa vänn, Man tog en hutt och sedan sov man vidare.

I fredags var det Halinas Begravning, mindre kul men det gick bra trots allt, jag spelade en psalm med klarinetten och det verkar som att det var uppskattat av de flesta. 
Resten av helgen spenderades i soffan och bara tog det lugnt för att försöka friskna till.

Nu till helgen så ska Sara firas på lördagen på Pub Anchor :) De ska bli mys. Resten får vi se vad som händer.

Men nu måse jag fortsätta att jobba och bilder kommer så fort jag är hemma och kommer ihåg att göra en uppdatering :P

♥ Ha de så bra där ute i världen så länge!  ♥

Snart är det kryssningsdax!


Ohyes snart är det dags! Torsdag kväll gäller det!
Men först ikväll ska jag och Ela ha syjunta då vi ska sy till våra benvärmare :) Vi gjorde ett försök igår men det vart inte så lyckat då min nya oanvända symaskin inte fungerar! Hurra! Jävla bra skit lixom, jag och Ela försökte som fan att få den att funka men det gick då inte. Så det blir till att kontakta Elgiganten och prata med dom.

Annrs i helgen så var jag hemma hos Ela i fredags och käkade middag tog det lugnt och käkade middag. väldigt trevligt. Rikard kom förbi senare så satte vi oss alla i bilen och åkte bort till Västberga för att käka på donken :P haha. På lördagen tog vi det lugnt. Sen kom Sara hem till mig vi snackade skit och drack lite vin. Sen drog vi in till Harrys och spenderade kvällen där :) Träffade Gurkan! Det var jätte roligt var alldeles för länge sen jag träffade henne senast! Typ i sommras! Men men de var trevligt iaf :)
Igår så hämtade jag och Henke Ela från jobbet och sen ja försökte vi sy.

Sitter nu på jobbet och är äckligt trött. Men det ljusa är att jag bara jobabr till onsdag :) ledig torsdag och fredag!
Jag är grymt peppad inför kryssningen kommer bli så nice! Sen fredag kväll efter att man har fräschat till sig lite så blir det att ta sig till skydsrummet och gå på kryssningens efterfest!! Så nice! Headhunters2gånger på sammma dyygn! Ohyes!!



Ne dags att göra lite nytta.

Ha de så bra där ute i världen! ♥

Grattis mamma!

Igår fyllde lilla mamma år. Det firade vi med att gå ut på resturang och käkade massa god mat :) Det var trevligt att träffa alla igen. Blir ju inte så ofta nu för tiden. Visst jag träffar Carmen och Becka lite oftare men inte alla andra.


Det var en väldigt trevlig kväll som slutade lite senare än tänkt. Jag var hemma igen vid 22,30 tiden ca. Men det är sådant man får stå ut med. Det roligaste är att min familj alltid lyckas vara den högljudaste (är det ens ett ord? aja) vart vi än är =P Vi skrattar högt pratar och har oss. Mamma skämdes gärnet när vi ställde oss upp och sjöng för henne inne på resturangen :) Stackars lilla mamma. men vi (jag och Carmen) tyckte lite synd om alla andra som ville njuta av en lugn och trevlig middag för där satt vi och stojjade :P Men det är så det går när man samlar några av det Klamanska släktet :P Då blir det högöjut :)


Helt enkelt en vldigt trevlig kväll. Idag blir det att jobba på och sedan hem och städa tror jag. Eller ska man kanske slå en pling till Carmen och ta sig en liten promenad kanske hmm. Ja vi får se hur det blir. Måste städa till helgen känner jag i alla fall de börjar verkligen se ut som skit. Och kanske packa upp de lådotr jag fick med mig från farsan för flera helger sen som bara står och tar en massa plats :P hehe Ja jag har tydligen lite att fixa med. Måste börja sy mina och Elas fluffiga benvärmare också ju. Jag har för lite tid känner jag haha.


Men det löser sig så småning om!


Ha de så bra där ute i världen nu! ♥

Onsdag 2 mars 2011 - kungens kurva. Blir a...

20110302118 (MMS)

Onsdag 2 mars 2011 - kungens kurva. Blir alldeles lycklig av att solen faktiskt är uppe när man är på väg till jobbet. Vi går mot ljusare tider :D skönt, våren kanske är här snart. Idag blir det besök hos UM och sedan fira min kära mor som fyller år idag. Ha de så gott där ute i världen!<3

Ge mig Lov!


Åre 2009

Lite avis på alla ur Vantör som är uppe i Åre just nu.. Vill också till fjällen och åka! Men men.
Man får snällt sitta här på sin plats framför datorn och tjäna sitt leverbröd så inget fjäll för mig detta år heller. Eller inte denna säsong i alla fall.

Men jag har ju massa annat skoj inplanerat istället :)
När mast blir det ju Monday bar kryssningen =D Ska in till stan efter jobbet idag och möta upp Ela och Sara.
Vi ska till Ohlssons och kolla lite tyg, jag och Ela ska göra oss varsina flyffiga benvärmare =D hihi.
Kan ju inte vare så svårt tycker man. Får bara se om de har sådant där bara, var ett tag sen jag vär där men då hade dom det i alla fall.
Därefter blir det en helg i Norge, var duktig och köpte mina tågbiljetter idag.
Riktigt nöjd med att jag åker Oslo T&R för 480kr!! Fatta de tycker jag är ett schysst pris.
Hade jag åkt med orketsern hade det troligen varit dyrare. De tänkte nog inte å att jag räknas som ungdom och därför åker jag billigare :D Skönt att man kan få det billigare på vissa ställen i alla fall :)

Resten av veckan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, det är ju Sportlov i Stockholm nu.
Man har ju inte koll på detta längre! Vadå lov? Vad är det? Något som var så självklart förut. hmm.
Fan jag vill ha massa lov! Man gjorde ju typ ingenting på vårterminen tycker jag. de var röda dagar hit klämdagar dit och massa smålov hela tiden.
Men jag vill fan inte plugga heller :P Usch nej, det är jag trött på. Skulle nog bli lite galen om jag satte mig i skolbänken igen. Inte bara för att man måste plugga utan mera det här med att man är van att få in sina pengar och kunna spendera de som man vill utan att alltid behöva tänka har jag verkligen råd med att köpa denna?
Klart att man tänker om det är nödvändigt att köpa alla grejerna men om man pluggar har man inte samma ekonomi som när man jobbar. Ne inge plugg för mig inte, Men ge mig gärna lite lov nu och då =P haha

Hmm de var nog inte alls de jag skulle skriva om men jag kommer inte ihåg vad det var jag skulle skriva så då ska jag nog sluta göra det. Slutar ju trots allt snart så man ska kanske göra ett sista ryck och sedan bege sig in till stan så kommer även denna dag att ta slut snart.

Hm verkar inte kunna sluta skriva, men vet verkligen inte vad det är jag vill få ut.

Ne ni får helt enkelt ha de så bra där ute i vida världen! ♥

Måndag 28 februari 2011 - kungens kurva. J...

Måndag 28 februari 2011 - kungens kurva. Jaha då var det måndag igen. Denna helgen startades hemma hos Ela med henne och Henke. Vi käkade pizza och hade de trevligt. Vid 12tiden drar vi in till stan för att möta Simon. Till tunnan bar de av. När vi kommer dit har de redan gått. Menmen vi pallade inte dra vidare utan vart kvar där och drack mjöd. Sen hem igen. Så lördagen då. Tog de lugnt hela dagen. Sen över till Ela igen. Där var redan Ricky och Sofia. Utgång med dans som mål. Först till 107,5 men där var de nå studentfest. Till Göta där fick vi inte komma in. Ja då hamnade vi på viper. Men vi lyckades ha kul iaf. Söndagen tog vi de lugnt. Samt en tur till Willys och handlade massa mat. Men nu e de måndag och jag ska jobba vidare. Ha de så bra där ute i världen!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0