finally som update!

okej okej, jag ska bättra mig på att skriva lite här då.. Men jag verkar inte finna mycket tid till det, hela tiden fullt upp..
Men ni som känner mig vet att detta inte är något nytt fenomen. Men nu har jag tid! tadaaa!
Så vad fan tar upp all min tid nu för tiden då, jo de är allt från att slösa massa dyrbar tid i skolan, nu för tiden känns det inte som att vi gör någonting, kanske någon lektion som man gör någonting nyttigt. O de är fan inte ofta. Annars sitter man och slöar runt på olika sidor, spelar spel på spela.se (väldigt roligt ibland, eller bara för att fördriva tiden).
Efter skolan så händer det rätt så ofta att jag går till jobbet och jobbar, MAN/Neoplan/Motorpark sthlm det är alla samma namn men har olika avdelningar. MAN är lastbils verkstaden, Neoplan är Buss verkstaden och motorpark sthlm är allt därimellan, typ reservvdelar och allt annat. Väldigt krångligt men så är det. Så där sitter jag och försöker klura ut allt från vart fan en lite vetil sitter till vart man hittar en utbytt generator.. Jag håller på att lägga in olika garantier som man har gjort på buss sidan, och det förbannade programet är ju från ett annat åthundrande och översatt av en tysk, så ÅÄÖ finns ju inte med där för att skriva å=AA Ä=AE och Ö=OE! What the fuck lixom! Men men jag kan det mycket bättre nu än när jag började iaf.. och bara därför så ska man byta program, men först måste jag lägga in alla arbeten från 2008 innan vi får använda det.. SUCK!!
För övrigt så har jag klarinett lektioner som för terminen är slut, ungdomsgruppen i kyrkan som tar slut nu på onsdag och dansen på torsdagar. Där emellan ska man hinna plugga, gymma, vara med vänner och pojkvänn.. Kanske vara hemma något med familjen lite då och då också... Men jag ska inte klaga hade det mycket värre i 9an :P hehe.. ni som vet vet, ni andra, jag orkar inte föklara.. haha.

Men snart är det jul och allt vad det innebär.. Kommer att åka upp till särna den 23 och kommer att vara där till sen efftermiddag den 27.. SUCK på det med.. Orkar inte riktigt sitta där själv med min far och farföräldrar.. Men jag tyckte mig höra att mina kusiner skulle komma upp, det skulle hjälpa väldigt mycket.. Annars är det bara att knarka böcker som gäller, vi kommer inte göra mycket mera. Om papa inte får något slag och tycker att vi ska åka till Idre och åka lite, vilket jag inte har något emot.. Hellre det än att sitta fast i den lilla stugan utan någonting att göra i ingenmannsland!

Hade roligt i helgen i alla fall! Jag Gurkan, Lina och Petri var på Lucia Movie Night! SF annordnar en lucia vaka som började fredag kl 23.00, man låste praktist taget in oss i biografen och vi fick se smygpremiärer av 3 olika filmer. Filmerna vi såg var Yes Man men Jim Carrey, Hysteriskt rolig! rekomenderar att man ser den, sen var det Mirri and Zack makes a porna även den var rolig, lite lätt nskum, mot ameikan pie stuket men rolig! den sista filmen kommer jag inte ihåg vad den hette någon snut film med klassisk tema bad cop good cop, med en lite tvist att alla var släkt med varandra typ.. Den var också bra, men jag missade lite i början för att jag råkade slummra till lite sådär. Vem kan klandra mig klockan var kanske halv 5 när den började! men men , runt 05.45 var allt slut och man skulle ta sig hemmåt från Vällingby.
Nästa dag (eller senare samma dag) Lördag så var det lite lucia middag hemma hos mamma, det kom lite kompisar till mamma som var väldigt lustiga, massa skratt god mat och konstiga danser och klockan vart igen runt 4 tiden innan man gick och la sig.
Söndagen bestod av att ta det ölugnt kolla på film och sedan kolla/lyssna på beckas lucia konsert i Vantörs kyrka..

Så nu sitter jag här i skolan igen ca 45 minuter till lunch och har allmänt tråkigt.. så nu ska jag för ovanlighetens skull spela lite... hahahha..

PS. det kommer bilder som uppdateraqr snart. DS

Eran Veronica "Vevve" Bengtsson

Älsklingen blir 18!

Värst vad jag är dålig på att uppdatera nu för tiden..
Men men idag är en speciell dag så därför skriver jag. Det är nämligen så att min älskade Petri fyller äntligen 18 år idag!! ♥

Jag älskar dig så otroligt mycket gubben! Du är allt som jag någonsin kan önska mig!

Steg för Steg älskling!♥

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0