Måndag 27 december 2010 - Tuben. Ja då var...

bild0288 (MMS)

Måndag 27 december 2010 - Tuben. Ja då var jul över. Fixar en ordentlig uppdatering senare. Men nu sitter jag på tuben på väg in till stan. Ska växla lite pengar o sedan bär de av mot färjan och en dundrande kryssning! Vi kommer att bli 16 party sugna ungdomar. Oj så kul vi ska ha! Men ha de så bra i sverige så hörs vi när jag kommer hem igen =D

Ebba Gold


Lite bilder från i lördags :) Ebba golds spelning. Dessa är hämtade från deras hemsida. Mina bilder kommer så fort jag har fört över dem till datan :D

Vill ha ny frisyr, men hur?





Okej nu e de så att jag vill klippa mig! Men jag vet inte hur?!
Känner för att göra en förändring igen.
Har kämpat ett tag nu på att få långt hår igen. Men jag vet inte, kanske klipper av det igen.
Kanske göra något drastiskt... Permanenta det? hmm nja..

Hjälp mig!

Fredag den 17 December 2010 - Kungens kurv...

bild0278 (MMS)

Fredag den 17 December 2010 - Kungens kurva. Ja då har man sett Charta 77 dåra. De va kul, jag och Sara höll oss en bit bak för att undvika moshpiten med alla stålhättor. Men de ta kul i alla fall. Men det roligaste var när Sara skulle köpa en tröja efter konserten :p en xs tröja var lagom för mig typ, så Sara fick köpa en tröja i barnstorlek! Haha! Men ikväll är det julbord med jobbet. Ojoj! De kommer bli kul det med. Men först måste man jobba. Ha de gött!

Onsdag 15 December - kungens kurva. En kor...

bild0277 (MMS)

Onsdag 15 December - kungens kurva. En kort uppdatering om helgen då. Fredag servering på EFG mellan 14.00-23.00 efter det till 360 med Sara. Ela och Becka var redan där. Dansade fram till ca 04.40. Litet äventyr på centralen sen taxi o en vinare när vi kom hem. Lördag pizza o sova. Sen drog vi (sara o ela) till Harrys, haha som vanligt, drack öl snackade skit. Söndagen rensade jag ut mina sista grejer hos pappa sen hem o dog i soffan. Nu är det onsdag. Imorgon blir det charta 77, fredag julbord med jobbet och sen lördag EBBA GOLD! Woho! Ne dags att jobba :) hejsvejs!

Onsdag den 8 December 2010 - Rågsved . Fix...

bild0271 (MMS)

Onsdag den 8 December 2010 - Rågsved . Fixar med julklappar. Har inte precis något bättre för mig, är hemma och förkyld. Trisst som fan!

Söndagen den 5 December 2010 - Rågsved. Ja...

bild0267 (MMS)

Söndagen den 5 December 2010 - Rågsved. Ja denna helg spenderades på Harrys. Som vanligt dåra =P Men idag har jag fått nya naglar! Bytt till gele istället för akryl. Dom är fina och mysigt juliga =D

Fredagen den 3 December - Kungens Kurva. Ä...

bild0266 (MMS)

Fredagen den 3 December - Kungens Kurva. Äntligen fredag då! Sitter på jobbet och snörvlar, känns som om jag kommer snyta ut hjärnan snart =P Men men, efter jobbet om ca timmen åker jag till stan och hoppas på att handla klart alla julklappar, hoppas jag i alla fall. Sen blir det hem och städa. Rod kommer på besök från england och då vill han se hur jag bor. Sen i vanlig ordning kommer jag och Sara att ta oss till Harrys =D Får nog bli rätt så lugnt ikväll så att man orkar vara trevlig imorgon, haha. Det bara snöar och snöar. Men bilden ovan tog jag igår, tycker att allting blir så fint när det är snö ute. Ne ni, nu måste jag jobba den sista stunden innan det blir helg igen. Ha de så gott ute i vinter Sverige!

Torsdag den 2 December 2010 - Kungens Kurv...

Torsdag den 2 December 2010 - Kungens Kurva. Spännande, brandlarmet gick på jobbet tidigare idag. Vi satt helt inne i våra uppgifter när det plötsligt börjar ringa i huset, det tar någon sekund innan vi kommer på att det att brandlarmet som går. Då var vi våra saker och går ner till stora lagret, Josse som satt uppe hos mig kommer inte ut till sina grejer nå dörrarna har låst sig. Hon får låna en gigantisk jacka och vi tar oss ut i vinter kylan. Men inga andra har gått ut. Alla står inne i stora hallen och ser fåniga ut. Så vi går in till de andra, tydligen så har larmet börjat på det övre lägret! Det kändes ju bra, vi får nämligen gå igenom där för att komma ut. Nu så brann de ju inte, men om de hade gjort det! Då kunde vi ha gått rakt ut i elden! Men men, det vart en kort rast och sen tillbaka till skrivbordet och jobba. Så de gör jag nu, ja torsda idag då ikväll är det dans och sen hem o städa lite tror jag. Snart är det äntligen helg igen!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0