Patry people!



De senaste veckorna har man praktiserat. Är nu nästan 100% garanterad jobb, känns skit bra, nu kan man bara tänka på plugget få bra betyg (vilket inte är så svårt för mig i mitt plugg men men...) Och slippa oroa mig för framtiden..
Vad blir jag då, efter 3 år på fordonsteckniska med inriktig personbils tekning? Jo jag blir Verkstads Administratör!
Say What, bort från bilarna inga skitiga armar ansikten eller grusiga hårottnar. Jag var helt plötsligt stationerad bland datorerna.  Men det är inte så illa som det låter, jag sitter precis i verkstaden och får chans att snacka med gubbarna när de springer förbi, tack och lov för det, jag skulle ha blivit galen om jag skulle bli tvungen att sitta en våning upp med de Verkliga kontorsråttorna.. Men det var inte därför jag började skriva detta, utan det var för att lägga upp lite härliga bilder från den Underbare Paulas 18års fest!
And here they come!


Det kommer fler bilder när jag fått tag i Paula och kidnappat hennes kamera för ett tag =P
Men men, det vart en lyckad fest när alla hade kommit, väldigt roligt med presentöppningen..
Mindre kul när saker började försvina som pengar cigg och sånna saker, men over al så var det en lyckad fest, tyckte jag i alla fall =)

Ne nu ska jag nog sova snart, ska upp och jobba ännu en vecka innan man ska till plugget igen. Vad säger jag, jag är där varje dag och käkar gratis lunch :P haha men tillbaka in i klassrummen då..

Ne natti natt folket! ♥

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0