Modellen



Ja som ni ser har jag lekt lite modell idag.. O här kommer lite fler godingar ;)





Josse var med mig o vi hade väldigt roligt =) Enjot folks nu ska ja sooova!

Hyra stuga?

Hallå hallå!
Ja nu har skolan dragit igång, efter 2 veckor då vi inte gjort ett jävla skit så är vi nu ute på praktigt! Äntligen får man göra något.. Men OJ vilka tider man har då.. Jag är på PIK AB i Sätra industriområde, för er utan lokalsinne så ligger det på amma gata som AVA MC och det där.. Vilket betyder att jag har en timmes resa varje morgon!

När klockan har blivit 06,45 står jag på perrongen i slussen med alla andra arbetare, Jag skojjar inte det är säkerligen 80% arbetar brallor överallt. Och själklart stirrar alla på just mina skitiga brallor! Ja jag är tjej, Ja jag går fordon och därför har jag skitiga arbetarbrallor! Att det ska vara ett sånt stohejj.. Men men jag orkar inte bry mig vid den tiden på morgon eftersom jag knappt har vaknat än! Jag står där och läser min tidning fryser och gäspar stort. De andra 20% som inte har arbetarbrallor på sig är antligen kostym människor eller vanliga medborgare..
När jag väl har komit fram till verkstaden så är det dags att börja arbeta, nu har klockan blivit 07,30! Man arbetar fram till lunch som är mellan kl 12,00-13,00. men det blir oftast så att man äter sen hjälper man någon att leka med dens bil, alltid någon som kan fixas till eller göras om. Sen fortsätter dagen fram till slutningstid vilket vanligtvis är kl 17,00. Men lilla jag ska ju ha ett kvällsarbete också, själklart. Jag börjar att byta om och tvätta runt 4 tiden för att hinna med bussen 20 över man somnar nästan alltid på bussen eller på tunnelbanan på väg in till slussen. Har jag tur så kan jag ta det lugnt och gå i en normaltakt och snacka lite med folket innan det är dags att gå in och börja arbeta. rasten kommer som en brefrielse men är alltför kort. Klockan 21,00 får man äntligen komma hem. Då är det middag och sedan direkt ner i sängen för att orka upp dagen efter... Så går veckan blandat med dans och musik..

I helgen var jag på Grönan med mamma, Becka, Petri och mormor! Massor av skratt och förvirring. Vi körde 5 kamp och sen lekte vi runt...

Efter besöket på grönan åkte jag och Petri hem till Redins för att passa de små kusinerna..

ja vad har mer hänt, jo jusste ni har ju missat bilderna från 360's Pink Party!

Ta och njut nu för man vet aldrig när man får se mig i rosa igen!!


Just nu så sitter jag och letar boende till vecka 9, då en möjlig resa till Åre kommer ske, detta beror på om vi just får tag på ett ställe att bo på.. Hrfmmm.. billigaste för ca 6 pers ligger runt 10,000kr.. Inte så lätt för ett gäng studenter att skrapa ihop och det är ju bara boendet, sen ska man ha mat, liftkort, Resa upp och ned och kanske lite pengar att ha kul för!
Så om någon vet om att de finns nå trevligt ställe för 6 pers att hyra under vecka 9 för ett överkomligt pris så säg gärna till!! Vi är 5st 18åringar och en 20åring. Vi ska inte åka för att supa sönder tan det är backarna i Åre som lockar...

Aja nu ska väl jag hitta på något bättre än att sitta här.. Som att göra mig iordning för jobbet!!

Tjarrå

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0