WCR/Metaltown/Midsommar

Jaja jag vet at jag har varit dålig på att uppdatera men ska försöka göra ett nu istället med så mycket gott som möjligt för er att läsa.
Ni som tar er tid att stanna här och orkar så klart :P

Så ska vi kanske börja med att jag nu har varit på min första "riktiga" festival. Jag och Sara hade köpt biljetter osv till West Coast riot och metaltown, med camping.
När avresedagen kom allt närmare fick vi lite panik och vart tvugna att fixa en resa ner till Götet. Sagt och gjort jag går in på www.samakning.se (Väldigt bra hemsida för övrigt) Hittar där en "annons" eller vad man ska kalla det. 3 Killar från Gävle/Uppsala ska åka ner i sin bil. Jag slänger iväg ett litet trevligt SMS och några timmar senare har jag och Sara plats i den här bilen för resa ner till Götet =D
Jag är BÄST!!
Aja så då cirkus veckan innan vi ska åka ner så har jag ordnat skjutsen ner, nu var det bara till att packa ner det som behövdes :)

Vi bestämmer med killarna att vi ska ses i Älvsjö Station runt 17,00 tiden onsdag. Jag finner det en bra idé att jag och Sara åker dit lite tidigare så hinenr vi handla lite färdkost osv. Yesbox, vi är vid Älsvjö runt 16,45. Men killarna sitter fast i en bilkö borta vid Upplands Väsby! Oh no. Andra sidan stan, rusning, skit varför glömde jag bort att andra inte har semester som jag har. Aja vi sätter oss på en bänk och väntar, väntar, väntar och åter igen väntar.

Ca 2 timmar senare är dom äntligen framme! precis som bilen stannar flyger två killar ut ur bilen " Kommer snart, måste bara!" Haha jag och sara skrattar till och hälsar på chauffören Johan (han som jag har haft kontakt med)
När de andra kommer tillbaka hälsar vi även på dom, Nicklas och Thor. När vi fått ner allt i bilen börjar resan.
Vi lär känna varandra och allt verkar gå bra, tills helt plötsligt får vi punktering på höger bakdäck. De är inte sant! först 2 timmars försening sen punka! Jaja alla ut ur bilen, ut med all packning och fram med resverdäcket. Jag och johan byter snabbt och smidigt däcket och vi kan rulla vidare. Men först var vi tvugna att hitta en mack så vi kunde pumpa upp däcket. Mhm, ja vi avr ju strax innan Kumla så vi åker av motorvägen och letar, en mack, självbetjäntning, jaha åker vidare, en till ja! Nehe samma sak där. Ne nu åker vi ut på stora vägen igen för där finns de mackar som är bemannade. Och till sist hittar vi en! Hurra! Så vi pumpar däcket och enligt manualen ska man bara köra i 80km/h med reservdäcket, jahaja ja då puttrade vi fram resten av vägen i 80 dåra.
Väl i Göteborg är vid runt 02,00 tiden, vi bestämmer att vi inte kan slå upp nå tält denna natt utan hamnar hemma hos en av deras polare. Vi kommer dit snackar lite och slänger ut våra sovsäckar och underlag överallt i det enda rum hennes lägenhet bestod av.

Torsdag dåra, Johan går upp före oss andra och fixar nya däck, när han kommer tillbaka packar vi ihop våra grejer och beger oss tll ett köpcenter för frukost och lite inhandling av mat och alkohol :)
Sen bär de av mot festival området. Lite vilse hit och dit för att våran GPS skulle skicka ett sms. Men vi kom fram till slut.

Jag kan berätta mer senare eller med bilder hur resten av tiden gick, i korta drag var det mycket skratt, härlig musik och härliga människor :)

Sen var det en veckas hårt arbetande, eller ja, man slutade ju tidigar epå torsdagen för att vara lediga på midsommar.
Efter jobbet var jag på vårdcentralen, trodde jag hade halsflussmen det visade sig vara nå virus. Åkte hem och tog det lugnt för mig själv, Ela och Danne åkte till Elas moster och firade midsommar där. Mina planer fanns inte :P Jag slö surfar lite på nätet (nähä vart skulle man annars göra de) och börjar snacka med Joakim som jag träffade på Monday bars senaste kryssning. Han hade också lite tråkigt så då bestämemr vi att jag ska komma över. Sagt och gjort jag knatar över till Hagsätra och kommer dit. Där är även hans polare Jimmy och de sitter och chill dricker lite. En kapten och cola i handen och vi snackar skit slyssnar på musik och har de allmänt trevligt.

Nu är det fredag och midsommar, jocke och jimmy ska hem till jimmy och äta middag med hans föräldrar och fira lite midsommar, vad hade jag för planer då, jadu ingen aning. Men jag vart då med bjuden över till jimmys och det vart väldigt trevligt. Vi åt en massa god mat, drack gott och hade det trevligt.
Vi fick efterätt på framsidan (loftgång) en underbar hemmagjort jordgubbstårta. vi sitter och socialiserar och de kommer några till polare till jocke och jimmy, en av dom gick tydligen på STFG (min gamla gymnasie skola)
Men men, det var tänkt att vi skulle gå på en fest i tullinge hos deras polare men när jag var med gick det inte. Ja då vart det jackt efter en ny fest.
Jag fick tag på Paula och dit fick vi komma :) så vi beger oss till Gubbängen. Efter en lite buss jakt efter en kvarglömd väska kommer vi äntligen på språng till festen. Där har vi ännu trevligare. kvällen slutar runt 05,00 tiden då jag och Jocke tar en taxi hem till honom.

Lördagen sov vi fram tll 17,00 typ och låg sedan kvar i sängen och kollade på massa film. Jockes telefon ringer och det är Jimmy och Lars som undrar om de kunde komma, ja de gick väl bra.
Så ett antal timmar senare kanske 2-3 kommer de och är lite glada i hatten. Men vi fortsätter att ha kul snacka skit och lyssna på musik, vid 2 någon gång åker de vidare in till stan och jag och Jocke lägger oss och kollar på TV. Vi somnar rätt så fort. Vid kanske 10 på morgonen/förmiddagen ringer de på dörren, Vem kan de vara? Är det Jockes bror som kommer hem tidigt från landet och har glömt nycklarna?  Jocke går upp och öppnar och där står Jimmy och Lars, haha, de har inte sovit något änmen de kommer in. Vi snackar lite skit och snart somnar Lars in bredvid mig och Jocke. Jimmy håller sig vaken. Sen kommer då Jockes bror och far in. Känns alltid lika bra att träffa föräldrar iförd endast trosor, tack och lov för täcke :P Men men.

Jocke hade lämnat sin bil i Tullinge och hans föräldrar bor där så han klär på sig och följer med för att hämta den, lars och jimmy stannar kvar, jag och jimmy kollar lite på TV men han slocknar snart han med, så då har jag på varsin sida två snarkande pojkar. haha, jaja vad ska man göra. Jag kollade vidare på tv. Efter ett tag kommer jocke tillbaka med mat! :D vi äter lite och kollar sedan lite mera på tv.

Resten av dagen tog vi de lugnt, skjutsade hem jimmy och lars och kollade sedan mer på tv. En väldigt rolig och trevlig helg med både random folk och "gamla" trevliga vänner :)

Nu vart detta ett väldigt långt inlägg men men så blir de ibland.


Ha de så bra där ute i världen! ♥

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0