Livet på landet

Ja då är även denna vecka snart slut. Vissa dagar har gått snabbare än andra. Men så är det väl alltid. Har varit väldigt trevligt att bo hos Petri den här veckan. Har egentligen inte gjort så mycket men det är ändå härligt att få se honom varje dag istället för bara  på helgerna. ♥

Den här veckan har bestått av tidiga mornar och massa kollektivtrafik. Det är nog den enda nackdelen med att vara ute hos honom, det tar tid att ta sig dit. Om jag slutar skolan 14,30 så är jag hemma hos honom vid ca 16,30. Jag har då åkt från Lindvreten(kungens kurva) till fruängen, åkt nästan hela röda linjen (alla förutom sista sationen!) Bytt till en buss och sedan tagit en promenad på 20-30 min .
Men men, vad gör man inte för kärleken lixom.. Ne men det är inte så farligt som det låter. Man hinner vakna upp lite under promenaden till bussen på morgonen och man slappnar av när man är på väg hemåt igen.

Jag gör något som jag sällan gör när jag är på väg hemåt, jag stänger av MP3 och lyssnar till skogens ljud istället. Som den äkta förortsunge man är så hör man inte detta ofta, man kanske hör någon skata, fiskmås eller någon annan otrevlig fågel men här hör man en massa olika trevliga fågelläten.

Men men, efter lunch så är det Gocart som gäller. Vi kommer åka ut till Södertälje köra lite granna sen är de bara att bege sig tillbaka. Ikväll så e det 2 timmar dans =/. Visserligen väldigt kul ,men sen så ska jag ju ta mig ut till landet igen =P  Dansen slutar vid 8 så jag lär ju vara hemma vid 22,30 ! Så de gäller att det är god lunch idag, kommer inte käka förrän jag kommer hem .. ojoj.. men det går säkerligen bra.

Ne man kanske ska ta och finslipa lite på svenska talet så att de håller i 5 min. =P

hejhej allihopa!

Mys vecka

Denna vecka spenderar jag hos min älskade Petri, väldigt mys. Som en lite familj, vi höll på och skämtade när vi var o handlade i lördags att det nästan var en barn familj =P. Vi handlade mat och annat som vi behöver i veckan. Saknas bara en unge och så skrattade vi gärnet, hehe. Men det är mysigt, lagar mat tillsammans, kollar på tv och pluggar =P måste ju sköta skolan iaf. fast man helst bara vill ligga framför tvn o mysa.

men men idag har jag körlektion, så man ska väl börja göra sig iordning så att man inte missar bussen. Sen är det bara att ta sig tillbaka hit, fixa lite käk så grabben får något att äta när han kommer hem från träningen. 

Puss o kram på er!

Bildbevisen!


Som jag sa här kommer bilderna på snön! Eller rättare sagt haglet!
Ge mig våren nu!!! Vill gå i tunna kläderinte behöva sätta på mig massa kläder för att vara ute på kvällarna.

När jag väl håller på att ladda upp bilder så kommer de lite flera då =)


Okej aja jag ska nog göra något viktigare nu, som typ skriva talet på svenska,
men de lär nog inte hända just nu.
Kollar på olika klipp på youtube speciellt Jonas Gardell,
jag kan tipsa om att söka på honom och kolla in klippet om sagan om ringen, helt hysteriskt!

När kommer våren?!

 
Sitter här i skolan och har allmänt tråkigt. Sitter och önskar sig bort till lite värme i alla fall solsken, fick ju världens chock igår när det började hagla!! Helt stört det var små iskulor överallt! (Bildbevis kommer!) Hallå halva April har gått nu och det ska vara vår! Solken och allt varmare dagar!

I veckan kommer det att vara mycket plugg, har nationella i Svenska B att göra, muntligt dessutom, ska skriva ett tag med referenser ur två olika texter med samma tema. Inte så lätt men när man väl kommit igång så funkar de. När jag är klar med det har jag bestämmt mig för att skriva klart de andra svenska arbetena som jag har kvar sen innan sportlovet.. ajja bajja på mig.. Men men..
Hoppas på att få bo hos Petri nästa vecka, de ska vara hundvakt och kan behöva en extra hand. Vem kunde ha tro det va, för 4 månader sen så var det mitten av december och jag träffa honom ordentligt för första gången. Nu har vi snart varit ett riktigt par i 2 månader, det är bara halva tiden som vi har kännt varandra! Helt stört men det blir så ibland. Man hör hur folk använder uttrycket "Det bara klickade" Men det var verkligen vad som hände. Inte riktigt kärlek vid första ögonkastet dåra men man kan inte ignorera att det fanns en stark dragning till varandra. Jag trodde då verkligen inte att jag skulle kunna lita på någon kille så här fort efter Johan, det tog ju verkligen hårt på mig. Men så gick jag och kärade ner mig i en helt underbar kille.

Men nu börjar min lektion så jag måste sluta.
Ha de så bra därute!!

Kram

Petri dansar

image16

http://kanal5.se/web/guest/492/k5videoplayer/single/18008/none/

Här kommer länken på när pojken min dansar =) Det var inte med så mycket i programmet men vi har hittat klippet så här har ni o njuta av =) ♥

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0