Sommaren är slut...

Jaha då har man varit dålig på att skriva här igen dåra. Men men , vet knappt vad som har hänt .

Men nu har i alla fall Ela och Danne flyttat ut från mig och in i en annan lägenhet i rågsved, så det var inte så långt borta men i alla fall.
Jag håller själv på att leta efter ett nytt boende, försöker hitta någon 2:a i vantörs området som kanske är något billigare än min crappiga fuskbyggda lägenhet med jätte hyran.

Nä men just nu sitter jag på jobbet och kollar faktiskt efter en vbänk diskmaskin :P Har tröttnat på att det alltid är en massa disk överallt. Sen kanske en ny TV eftersom Ela tog med sig platt TV:n vilket betyder att jag är utan TV tills jag tar och köper en ny eller hämtar tillbaka den gamla tjock TV från mamma :P haha
Någon som ahr något tips på något av de? helt lost när de gäller TV och allt sånt :P haha

Vad mer, jo jag och Jocke har blivit ett par (ojoj) ne men de känns jätte kul och härligt. det är ett år sen ajg och petri gjorde slut nu och han är bara underbar (Jocke alltså!)

Händer framöver då, jadu de mesta drar igång nu igen, klarinetten, dansen orkestern och allt annat.
Sen i Oktober så blir det en resa ner till Danmark för att gå på Xstatic! :D En rejv fest med massa bra DJs och så vidare :P Ska bli hur kul som helst! Sen avr de billigt! 840kr för resa T&R samt inträdet :D

Nehe nu kanske man ska jobba något också, sen blir det ut till Ekerö för att fixa till naglarna igen :P

Ha de så bra där ute i världen! ♥

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0