Mina änglar!

Vissa betyder mer än andra, så är det bara. Man har vänner som man umgås med och sedan har man dom som man verkligen Umgås med. Dessa som man pratar med, ber om hjälp eller hjälper. Jag har många vänner, men bara några få som jag känner att jag kan lita på, som jag verkligen känner mig trygg med. Just nu betyder ni jätte mycket för mig. Den tiden då jag inte visste vart jag skulle ta vägen, vad jag skulle göra. Helt vilse i mig själv och alla frågor som jag nog aldrig kommer få ordentliga svar på. Utan erat stöd hade jag verkligen legat på botten, men ni hjälpte mig, höll mig uppe såg till att jag inte drunknade.


Ni tjejer är med mig ständigt!  ♥ Jossorna <3
Ni har hjälpt mig så mycket under senaste tiden.
Med film kvällar, galna fester, fika stunder och bara att vara.
Fullt ös medvetslös så som de ska va, eller hur?!


Detta måste vara en av det underbaraste som finns! ♥ Cissi <3
Du har alltid varit vid min sida, från början till slut!
I vått och torrt, genom skratt och gråt.
Finns bara en sak o säga och det är Pumprump 4 life!


Min "broder" vem annars om inte ♥ Jacke!
Även du har stått vid min sida länge, vi har delat tårar och gläde i mängder!
Utan dig hade jag inte hittat delar av mig själv och inte träffat massa underbara människor!
Du och jag Jacke! Vevve+Jacke=Orkester (kommer du ihåg ^^ )

Det finns fler man skulle kunna nämna, men ni, ni har verkligen hjälp mig så stört mycket! Verkligen varit mina skyddsänglar, mina ben när jag inte riktigt orkat hålla mig uppe. Det är mycket bättre nu. Inte helt återställd, men en bra bit på vägen. Det har jag verkligen er att tacka för. Ni har säkert också märkt av att jag mår bättre nu.

♥  Jag vill bara säga tack för att ni finns där för mig
och ni ska veta att jag kommer att finnas för er när ni behöver de!♥

So you think you can dance!

Ja vad har då hänt efter det senaste inlägget då, Träffade Petri och pappa i C, handlade käk och gick sedan hem. Jag och Petri satt på rumet och snackade och lyssnade på Mora Träck :P ett kasset jag hittade och fick världens nostalgi tripp =P Sen var det dags för middag, pappa hade gjort revbensspjäll, helt sjukt gott! Sen kollade vi lite på tv innan vi gick och la oss.. Hade tänkt att det skulle bli en tidig kväll för att kunna gå upp på morgonen men klockan vart iaf halv 2..

I morsevar det bara att masa sig upp halv 7 som vanligt, duscha käka frukost och kolla så att man hade med sig allting. Sen bar det av mot munchen bryggeriet.. Nu märkte man av de spända nerverna hos pöjken. Han sa knappt någonting, han är vanligtvis väldigt pratglad av sig.  Vi kommer fram och märker att kön inte är särskillt lång alls, vilket bara var skönt. Men sen började väntan.
Vi var där vid ca 08,15 insläppet skulle vara vid 9. Men icke sa nicke, vid 9 hände då ingenting. Vid 10 tiden kommer det ut en Norsk snubbe och säger att de snart ska börja filma, vi ska se glada ut och allt sånt. Lättare sagt än gjort, vi hade nu stått i regnet ett bra tag. De börjar filma folk skriker o tjoar i början, men efter ett antal omtagningar så börjar folk tröttna. Hungriga och blöta..
Vid 11 tiden
blir vi äntligen insläppta i byggnaden. Nu börjar det på riktigt känns de som. Han får sin nr lapp och vi går upp en våning och sätter oss o väntar. Ja det var en hel del väntan kan man säga, men det var lite kul att se alla som typ var skit seriösa och värmde upp som galningar och hade sig. Efter ett tag så ropar dom upp Hans nr, han reagerar inte så ja får knuffa iväg honom. Satt nu där för mig själv bland alla dansare och höll tummarna. När han kommer ut igen verkar han ganska nöjd, men han ville ha mer tid. De fick 20 sek att dansa till ett stycke musik som de hade valt ut. Helt improvisation altså. Vi sätter oss och väntar på yterligare info, kollade på film på hans laptop och sedan får vi informationen om att alla som har dansat kunde gå hem.
På med de blöta och kalla ytterkläderna igen och så iväg mot tuben. Åker hem och tar det lugnt, jag somnar i soffan när jag försökte kolla på film. Käkar midda och drar sedan ut för att möta Josse, Ylva och Becka. Vi handlar chips och godis och åker sedan hem till Ylva och kollar på tv i väntan på att filmen skulle börja. Vid 8 tiden ringer Petri och säger att han har kommit vidare! Helt sjukt, men oj så glad man vart över att höra det! Hör att han själv är helt uppspelt också. Så imorgon ska han dit igen, men nu med sin egna musik och koreografi. =)
Håller tummarna igen för honom!


Imorgon är det ledar utbildning och sedan ska jag fika med Jossorna, ska bli mys, inte träffat Jossan på typ evigheter känns de som! Sen efter det bär det av mot Nacka för att ha Taizé återträff. 
Måndag och Tisdag är jag ledig. Ska kolla efter någon kör tid, och plugga lite nu när man väl har tid, får se om jag pluggar något om jag känner mig själv så hittar jag på något annat istället.. Men men, nu ska jag snart lägga mig och läsa min bok och sedan sova..

See ya!

Reklam

Då var helgen kommen. Igår var jag och fikade med Carmen, massa mys o skit snack..

Nu kommer lite reklam för plugget =P


Det är ju så som ensam tjej i sin klass och en av de få tjejer som ställer upp på bild så kommer man med en del. Har bland annat varit i olika fordonstidningar, brev till de som jobbar med unga (dagis,skola fritidsverksamheter) och Även i City. Nu har dessa bilder kommit upp på skolans hemsida. Men då tänkte jag göra lite reklam även här. haha. Ja som ni kanske märker på bilderna så gå jag fordon dåra, skolan kallas för STFG vilket är en förkortning av Stockholms Transport och Fortdonsteckniska Gymnasium. En nästan helt nyöppnad skola. De som går ut till sommaren är de första för STFG att skicka ut i arbetslivet. Där vi 2or och 3or har en hel egen nybyggd byggnad i Lindvreten (mitt emot Scania i kungens kurva) skit fräscht om man jämnför med hur det såg ut nere i Skärholmen där 1orna håller till. Mer än så orkar jag inte skriva.. Låter de intressant så kan ni alltid kolla på hemsidan www.stfg.se
image14
image15

Solong!

Planer

Nu har allting kommit igång igen. Alla bestämda tider scheman att hålla och hinna med. Ett ständigt planerande. Men jag är nog också lite av ett planeringsfreak. Planerar alltid, har alltid planer. Men jag tycker om det, då vet jag vad jag har att förvänta mig och vad som kommer ske. Fast det är även skönt att ibland inte ha något planerat, men det är inte så ofta det händer.. =P
Det som alltid står på schemat är
- Skolan (såklart)
- Klarinett lektioner
- Repning med bandet Columbian sugar
-
Ungdomsgruppen i kyrkan (frivilligt behöver inte gå varje vecka)
- Dans lektioner

Sen är det helg och då kan allt och inget hända. Det är beroende på vecka och vilket humör folk har. Som det senaste helgerna har man spenderat fredagen hos Petri, lördag eftermiddag har det varit lite olika och söndagar händer det inte så mycket, vilket är ganska vanligt. Jag har redan den här helgen planerad, som sagt planera!planera..
På fredag så kommer Petri hit till farsan, lite omväxling lixom. Nä men det är ju så att pöjken ska vara med i So you think you can dance. Så att åka till munchenbryggeriet och vara där vid 7 tiden betyder en väldigt tidig morgon för honom om han hade sovit hemma. Bussarna går typ 5 gånger om dan på helger, helt stört. Men även om det gått oftare så är det lite mer än en timme att ta sig dit. Så att sova här är mycket bättre :p någon timmes mera sömn iaf. Lördagen kommer bli att köa till uttagningen, Kan ju inte låta pöjken stå där helt själv ju. Så köning på lördagen, när vi är klara med det vet jag inte riktigt vad som händer. Söndag så är det Ledarutbildning sen blir de fika med Jossorna! Ska bli mys..

Snart är det även STUH! Nästa helg =)..  Efter det är det inte långt kvar till Åre! Och sen efter det har man spelning med bandet på Huset i Huddinge (ungdomsgården) Den 12 Mars! ska bli stört roligt! har bara repat i ett halv år lixom =P

Men nu ska ja dra mig mot kyrkan ha de gött människor och på återseende!

Familj



♥ Wlodkowski,
Klaman, Holm, Bengtsson

vi kanske inte är den absoluta kärnfamiljen men vi trivs ihop

Första skol veckan

nu har skolan dragit igång igen. En väldigt jobbigt vecka har det varit.. Not.. Började i Onsdags, med en lektion. käkade lunch och åkte hem igen, då var den skoldagen slut . Idag så var första lektionen inställd, Ohnej sa vi då, eller inte alls. Så vi började kl 12 med El B.. Tyvär är detta ett tråkigt ämne så länge som man håller på att bara läser och skriver formler.. Sen så har man ju mina klasskamrater, vissa av dom borde börja om 7an eller något.. Att inte veta vad serie - och parallelkoppling är nu är fan helt otroligt. Hur klarade ni El A! Det är i försig en ständig fråga i min klass.. Hur fan har du klarat dig så här långt, eller typ varför kan du inte hålla käften så vi kan gå vidare och inte säga samma saker 50gr om på en och samma lektion! Ja jag e lite trött på mina klasskamrater.. Men som tur är så finns de värre i den andra PB-klassen.. Men efter 2 timmar med samma frågor och svar så fick man äntligen åka hem. Men innan vi åkte fick vi reda på att vi inte skulle ha några lektioner imorgon.. Usch så trist, mera sovmorgon och ledig dag.. Vilka tackar nej till de lixom!
Så för att sammanfatta min skol vecka, 1 Estetisk lektion och 1 El B lektion. haha! seriöst.. Men men..

Imorgon är jag som sagt ledig, ska sova ut, lite. Ta de lugnt och sedan åka iväg till Danderyd för att vara där till 14 tiden. Väl där ska jag träffa Petri och sedan vet jag inte riktigt vad som händer. Men vi lär ju alltid komma på något att göra. Jag blir väl kvar hemma hos honom också.. Man kan ju iaf hoppas =P..
lördag så ska jag fika och eventuellt äta middag med mamma och Becka (lillasyster) middagen beror på hur mamma mår (förkyld).. Resten av helgen får vi se vad som händer. Brukar alltid hitta något att göra..

Nu drar även alla aktiviteter igång igen.. Igår hade man en trevlig och lugnt kväll i kyrkan. Pratade om olika sortes minnen och musik.. Det är så kul när man sitter med prällen och församlingsassistenten och pratar om olika hårdrocksband =P Då menar jag så klart de äldre banden som AC/DC, Iron Maiden och alla andra möjliga band från deras ungdom, jag och Sara bara sitter och håller med.
måndag är det dags att spela klarinett igen, ska bli kul inte spelat på länge.. Sen är det väll repning med bandet också, måste kolla med Becka om hur det blir..
Sen börjar dansen igen på torsdag! Det längtar jag nog mest till! Älskar att dansa, helt underbart..
Men men, nu ska jag sluta skriva och hitta på något annat roligt.. Vad det nu kommer bli..

Analyser

den senaste tiden har jag tänkt en hel del. På allt och ingenting.. Men sen så slår det mig, varför ska jag vrida och vända på minsta lilla grej för?
Jag tror även att detta är en typisk tjejgrej, vi tänker lite för mycket ibland och då menar jag i tankarna tänk om, varför, varför inte, vad hade hänt då? Tar en situation och verkligen överanalyserar varande liten bit. Blir man klokare av det? Oftast inte, för hur ofta har man full kontrol över allt som händer? Sällan, det är alltid minst en person till med och hur ska man då veta vad den/dem tänkte eller gjorde som den/de gjorde. Men ändå sitter man där och tänker igenom, vrider och vänder, tänker ut nya slut, nya händelser. Men vad hjälper de?
Tänk om det hade blivit så istället?
Man får tänka att allt händer av en mening att det som hänt/gjorts leder till att man hittar sig själv eller gör att man blir lyckligare till slut.

När jag tidigare skrev att detta är en typisk tjejgrej så utgår jag endast från min egna erfarenhet. Jag tror inte jag har träffat en kille som öppet pratat om sånna banor.
Det finns alltid undantag som bekräftar regeln.
Men jag tror att man ibland måste våga strunta i hjärnan, strunta i att analysera allt och bara följa sina känslor. Vad hjälper det att fundera ut alla situationer när ens känslor vill något annat än vad hjärnan tycker? Man blir bara mer förvirrad av det.
Jag har lyckats virrat ber mig en hel del pga att jag försökt luska ut allt..
Men jag orkar inte analysrea något mera. Så nu går jag på känslorna,
vad säger dom att jag ska göra? Det får vi se


Steg för steg.

=P

Life is crazy But so am I!
image3

Första helgen januari 2008

Har precis haft en av det ,mysigaste helgerna på länge Smiley
Vaknade vid 12 tiden på fredagen, gjorde sig iordning och märkte sedan att man hade 45 minuter att göra sig iordning för att sedan åka till teckniska högskolan och träffa Petri där. Josse och jag tar en tidigare tunnelbana och kliver av vid rågsved för att röka =P (ja vet de e inge bra, men ja håller på at sluta)
Sen sätter man sig på tuben och åker iväg. Möter upp Petri och vi går till tåget mot täby. Men tåget stannade tydligen inte där så vi gick av en station innan och gick till Täby C. Väl där bestämmer vi oss för att hyra en film och kolla runt lite istället för at stressa till bussen.. Vilket betyde att vi hade nästan 2 timmar tills nästa buss gick..
SÅ vi hyr en film och går omkring i Täby, tar en fika och sätter oss sedan för att vänta på bussen.. Petri är en riktig liten fryslort =P haha.. När bussen väl kommer så börjara resan ut mot skogen Smiley
Det har hunnit mörkna och snön är nästintill precis borttagen från vägen. När vi klivit av bussen börjar vi gå hemmåt mot Petri. Ja som tyckte det var långt från bussen till morsan lixom! Man gick där på typ landsvägen, inga lampor i närheten, när man kommer runt krönet så ser man hur de lyser en bit bort.. Dit skulle vi Smiley lite mysigt iaf, verkligen avskärmat. Smiley Vi kommer dit och hälsar lite snabbt på hans mor, sätter oss i vardagsrummet och kollar på tv. Efter ett tag blir vi hungriga. Vi bestämmer för att göra spagetti och köttbullar. Så vi går bort till köket, när han säger åt mig att sätta mig framför tv:n igen. Det är nog första gången som en kille säger åt än att försvinna ur köket. Smiley Men envis som jag är så hamnar jag i en köksstol iaf till slut. Men jag skulle då inte hjälpa till med maten, den fixade han. Det är en liten gentleman verkligen. Vi äter och säter oss för att kolla på tv igen.. Men ah, hur mycket tv tittande de vart kan jag inte riktigt säga Smiley
Vid elva tiden så kom vi på att v kanske skulle kolla på filmen vi hade hyrt. Epic movie, så vi kollar på den och myser. Går och lägger oss vid 3 tiden.
Nästa morgon ligger vi och drar oss myspys. Till frukost får man plättar och pannkakor med sylt och grädde!
Jag hade nöjt mig med bara lite rostatbröd Smiley
Kollar på ännu mera tv och sedan är de dags att ta sig in mot stan.. Vi kommer till buss stoppet 10min för tidigt så vi står där och håller om varandra.. Herregud vilken mysig människa han e!
En av hans grannar kommer med bil och ger oss skjuts till Mörby. VI tar tuben in till teckniska sen sätter vi oss på 4an och åker till Odenplan. Han skulle hämta och lämna grejer hemma hos sin pappa.. Efter de åker vi till Centralen och kollar runt i lite affärer. Sen var det slut på den dagen.

Åker till gullmars och tar en varm choklad och väntar på at Josse ska kolla klart på hockeyn. Vi åker hem till henne och hon äter midda och så, sen åker vi hem till mig, dricker lite öl och cider och kollar på film.. 10 i 12 lämnar jag Josse vid tuben och går sedan hem igen.

Snart är även Lovet slut. Det är söndag idag, börjar på tisdag. Men om man kollar hur schemat är på schoolsoft så kommer det att bli ganska trevligt.. Kommer att ha ledigt på tisdagar och sluta vid lunch på onsdagar. Ibland är det inte så pjåkigt att gå i skolan iaf  =P haha.

Men som sagt jag hara mött en riktigt gentleman, herregud asså, men jag vet inte riktigt om jag vill ha ett förhållande än. Det känns som att jag precis blivit singel lixom.. Okej det har gått 3 månader, men det känns för lite efter 2 år lixom. Petri är helt underbar på alla sätt och vis, men jag vet inte om jag är redo för det än. Känns som att man borde vara singel ett tag iaf innan man börjar på något nytt. Typ leka av sig lite, ta reda på vad singel livet har att erbjuda.. Eller något sånt. Men sen finns det en del av mig som säger att jag borde ta Petri innan det är försent. Och visst kan det hända att han hittar någon annan elr någon annan hittar honom. Vad kan jag göra åt det, men just nu vil jag inte binda mig till något. Vill vara med Petri samtidigt som jag vill vara fri..
Men men, lär ju märka hur det går. Nu ska jag njuta av den sista friheten innan skolan drar igång igen.

Bye bye 2007, Välkommen 2008

image2


Idag är det då nyårsafton! Jag börjar dagen med en härlig frukost, sen är det dags att göra sig iordning inför kvällens bravader Smiley Musiken dunkar högt och partylåtarna går på repeat. Snart bär de av mot en helvettes kul kväll!
Man vart ännu gladare när man märkte att det snöade ute, men pga värmen som varit den senaste tiden fick den inte stanna länge, buhu, men man fick iaf se snö på nyår Smiley
Medans man fördriver tiden med att lyssna på musik göra sig iordning och skutta runt så undrar man om alla ens vänner är lika peppade som jag just nu? äh, jag hoppas iaf på en grym kväll o ett härligt avslut på 2007!

Välkommen 2008 med alla dina möjligehter och äventyr!
Smiley

Välkommen till min nya blogg!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0