Påsk

Påsk helgen är över och de som hr jobb åker tllbaka efter en långhelg med mat och familj. Som sagt så åkte pappa och jag till Särna där hela familjen samlades. Förutom syrran dåra. Men bortset från henne så var alla där,, först kom jag och pappa, samma kväll fast senare kom min faster och hennes familj och dagen efter kom min farbror och hans familj. Så nu var vi helt plösligt 12 personer runt matborder.Fast kusinerna fick ett eget litet matbord. hur ser en dag under påsken ut i familjen Bengtsson då? Jo det börjar med frukost senast klockn 9, efter det gör man sig iordning för tt åka till Idre fjäll och spendera dagen där. Jag tror att familjen Bengtsson har något syndrom hela släkten, det slutar alltid med att farfar eär stressad Kom igen nu, skynda Men ändå år man sitta inne i stugan med varma kläder och vänta så man sätter sig i bilen och väntar istället. Startar bilen så den hinner bli varm och äntligen kommer resten. Vi är aldrig i backen före kl10.

Vilket är väldigt synd eftersom backarn hinner bli uppkörda innan vi kommer fram. Har dom glömt hur härligt det är att åka på nypistat?! Om man har tur så kanske man hittar en backe med en liten bit av nypistat kvar. Men men, lunch i backen vilket alltid är ett stort ståhej, vart ska vi  sitta, vart ska vi grilla? farfar som bara ser problem, vi måste sitta någonstans och äta korven.. Eh va?! grilla din jävla korv, lägg den i brödfan och är sedan korven och håll käften! nej då då sk man krångla in sig i värmestugan, vänta på ett bord, korvarna hiner bli kalla vi äter de på någon minut och ändå har man spenderat över 30 min på lunchen!! men men, resten av dagen i backen vilket kan vara mysigt, sen hem till stugan igen.

Dusch göra sig iordning sen är det middag, alla sk komma i tid, sätta sig alla ska få maten och sedan äter vi, äter samtalar och ja är en familj helt enkelt. Skratar hysteriskt åt att min faster nästan ramlade med lasangen på väg ner från hennes stuga ner til våran. Farfar hänger inte med och tror att hon ramlade helt och typ slängde iväg lasangen. sen är det lägg dags och så går dagarna.

Nu är ,man hemma. hade en väldigt trevlig kväll igår, Petri kommer över och vi, josse och sarah kollade på premiären av So you think you can dance, han var med i ett litet klipp på någon sekund :P sen gick vi ut och lekte i snön och josse och sarah åkte vidare till högdalen.

Nu ska jag åka till Sarah och träffa henne o josse. sen får vi se om det bär av mot lövsätra eller hem igen..

TJoflöjt på er!

Tisdag

Nu är det snart en vecka sen spelningen på huset var. En trevlig kväll, kan ju säga att soundchecken var nog det värsta under hella kvällen =P
Ingen av oss viste riktigt vad vi skulle göra eller hur vi skulle göra det. Jag slog rätt så löst på trummorna, Becka spelade löst på basen, Benny fick inte fram rösten, den enda som lyckades någelunda va väll Sid.
Men när det väl var över så började väntan. Usch vad jag hatar att vänta, är verkligen inte tålmodig. Vi hade soundcheck först vilket betyder att vi var sist upp på scenen. När de andra banden drog igång satt vi ute bland de andra och snackade spelade guitar hero eller förberede oss =P

När det äntligen var våran tur hade de flesta andra besökare gått, men det gjorde inte så mycket. Vi började spela och jag hade nästan hela tiden svårt för att inte skratta åt Benny som tror att han är en super stjärna och att alla i publiken vet vad det är för låtar vi spelade och att de skulle sjunga med =P Sorry gubben men nu är det ju så att detta var våran första spelning och ingen har hört låtarna förut eftersom det har skrivits under det senaste halv året =P

Vi är varken Septima eller KOL (andra Kända band från Huset) inte ens i närheten av något större band. Men när vi spelade sista låten då var vi verkligen igång. den satt verkligen så bra! Troligtvis eftersom denna låt har varit med från första början. Det är sånna låtar vi ska spela, sånna vi verkligen kan, så att vi kan få spela ut till max =)
Sen fick jag ett härligt bemötande av polarna som var med och kollade. Tack för att ni kom =D Alla tyckte att det var helt okej spelning, sen var der bara att börja packa ihop och ge sig av hemmåt.
Älsklingen följde med hem till mamma, efter en rund tur till Hagsätra för att släppa av folk vid tuben och en tur tillbaka till huset för att hämta Beckas väska, sen var vi äntligen hemma.

I helgen så vart det hemmakvällar både fredag och lördag, jag är typ chockad har inte varit hemma så mycket på typ evigheter =p Men men, på fredagen så var Kajsa hemma hos mig, vi snackade massa skit och kollade på tv, eller jaa,, hon kollade mer, jag lyckades alltid somna till filmen och vakna till reklamen hahaha..
lördagen var jag först ute lite med Josse, sen drog vi hem till mig och kollade på Melodifestivalen, Lite senare kom Engberg och gjorde oss sällskap, vi satt där och svor i soffan över att fel person vann och fick poäng. Vi satt alla och hoppades på Nordman! Han e sjukt tuff!! När de väl hade gått så snackade jag med älskling i telefonen och somnade snart in.
Söndagen kom och jag begav mig till andra sidan stan för att se på Älsklingens match, härligt väder satt där i solen och kollade på fotboll =P de vann med 4-3, eller var den 4-2 aja dom vann i alla fall.. Sen tog vi cykeln och tog oss hem till honom, hade en mysig kväll framför tvn.
Månda morgon vi vaknade för sent, hans mamma hade inte ställt in klockan i hans rum =/ men men, vi kom upp och gjorde oss iordning, en härlig dusch och sedan hamnade jag i soffan, klockan vart så mycket att jag inte skulle komma in på lektionen iaf. Jag sov i soffan nästan hela dagen. Väldigt behagligt =)
Sen var mantvungen att ge sig av hemmåt igen efter att Petri kommit tillbaka från sklan och skulle ge sig av till träningen..

Idag är det tisdag jag har en huvudvärk som inte vill med mig alls. Ska snart hoppa in i duschen och sedan göra mig iordning och åka hem till pappa och oacka mina grejer inför Särna. Åker på Torsdag. *suck* Men men, ska övertala farnsan att jag får sova hos honom ikväll igen, kommer inte ses förrän jag kommer tillbaka och då bär det av på en dygnskryssning med mamma och familjen.
Finns inte så mycket mer att säga, så nu ska jag hoppa in i duschen

Au Revoir!

D Day

Ja då var onsdagen den 12 mars kommen. Vilket betyder att Columbian Sugar har spelning ikväll!! Jag är grymt taggad! Det kommer bli sjukt roligt att äntligen få spela på husets scen =) Panik över vad man ska ha på sig har lagt sig, sitter i skolan nu och det finns ingen tid mellan att ändra sig .. Ska bli kul att de som betyder mest kommer och kollar =) Jossan ska till och med vara lite av fotograf och ta kort under spelningen. Hoppas att hon får tillstånd av Lelle att gå omkring på scenen och ta kort också, skulle va sjukt nice ju!

Men men, ahelgen var helt underbar! Började med en mysig hemmakväll hos Petri, lördagen begav vi oss till henkan och Jossans inflyttningsfest =D En kväll med pizza, melodifestivalen och massa skojj!
I helgen så blir det final hemma hos Jossan igen. Annars e de inge särskillt planerat.

Ja snart börjar min lektion så jag måste avrunda detta =P

Skriver hur de gick på spelningen imorrn eller nått.

Måla rum i ljusa färger

Jadu tänkte att ni skulle få avnjuta lite bilder från gårdagens Väggmålning hemma hos Sarah!



               

Bortsett från dessa vackra bilder så målade vi faktiskt halva hennes rum =)   Jävligt bra för att bara varit där någon timma =) *Stolt* massa skratt, härlig musik och fyra vägagr att måla. Men detta var ju bara grundfärgen, så man kankse ska kolla förbi någongång snart igen och hjälpa till med resten =)



 

Du gör mig hel igen..

image37
Det är Du som gör mitt hjärta helt igen ♥


Lovet är över
och man är snabbt tillbaka i vardagen igen. Vardagsstressen och den nästan vardagliga huvudväkren har återkommit. Ett minus med att vara tillbaka i skolan är alla dessa idioter till klasskamrater. Jag fattar inte hur folk tänker iblnd, men jag kan bara bli lycklig för de som söker in nu för att poängen har höjts vilket betyder att dessa idioter som går i min årskurs inte kommer in i de lägre klasserna, grattis till er alla 92or!
Ett plus med skolan är dessa underbara tider man har, så himmla skönt att till exempel få sluta klockan 11 torsdagar och fredagar. Men men.

Saknar Åre hade ju otroligt roligt där, säger bara offpist, böghögar i backen och Tunnan! Helt underbart. Fast att man knappt hade en ledig stund över så längtade man hem till dem som inte var med.
När man kom hem så fick man ett kärt återseende med den underbaraste tjejen i världen, och jag menar det, Cissi. Inte så länge men det var härligt. Sen på Lördagen fick man även träffa sin Pöjk, usch vad jag hade saknat honom!! Vi gick på fotboll med Empis och Gabbe. Sen middag i kungshallarna och avslutade kvällen med en trevlig hemma kväll hos honom.

Jadu, nu ska jag bege mig bort mot Bandhagen och närmare bestämt Lax's recidense =P Ska hjälpa Sarah att måla om hennes rum. Ska bli sköjj =D

Men men ha de så bra tills nästa gång!!

Hemma igen

Efter en härlig vecka i Åre så är man äntligen hemma igen. De sista dagarna har vi tagit det ganska lugnt, grillade lite i backen så skidkläderna stinker av brandrök, men de är smällar man får ta lixom =P
På bussresan så sov jag typ hela vägen, väääldigt skönt, kändes som att man verkligen hade ett antal timmar att ta igen =P Nu är man då hemma igen och det känns väldigt skönt, få sova i sin egen säng och inte behöva gå upp så tidigt.

Imorgon så blir det tvättning av kläder och sedan bio med Petri och några av hans kompisar. Ska bli mys, har saknat min pöjk ju!!

Ne nu ska man väl sova igen =P hehe..

Tjoflöjt på er alla!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0