När världen glittrar av frost

Marken den glittrar,
Mörket omsluter oss och kylan är här.
Marken glittrar,
Löven färgar världen i alla dess färger.
Marken glittrar,
Månen och stjärnorna lyser upp för oss.
Marken glittrar,

En ny typ av lugnt sprider sig över mig.
Allt löser sig.


När världen glittrar av frost.

Helgens bravader

Ja detta har varit ännu en händelserik helg. Började fredagen med lite shopping inför halloween. Hittat min utstyrsel för lördagen :) Är jätte nöjd. Därefter var det hem och fixa till sig. När man har duschat sminkat och klätt sig satte jag mig framför datorn och tog mig ett glas vin. Sen bar det av in mot stan och 360! I Medis möter jag upp Sarah och Sara =P haha. Vi ställer oss i den lilla kön och går in. Sen dansas det gärnet. Dansar snackar skit och har jävlig kul. När det är stängningsdax så har M hört av sig, så jag och Sara knatar iväg mot Skanstull. Sara skulle träffa Kim så hon knatar ner till tuben och jag går vidare. Sen var Fredagen slut.

Lördagen kommer duschar gör sig iordning igen och åker sedan till Anki för att fira henne, rätt så trevligt förutom när farfar fick för sig att vara otrevlig. Efter att ha fått en trevlig middag så var det dags att röra sig in mot stan. Ringer Sara som en galning, men hon svarar inte. Inte Kim heller. Hmm. Nehe då fick man leta reda på någon annan som ville följa med till Harrys. Till slut får jag med mig Joppe, men han skulle dröja lite innan han kom in till stan. Så jag knatar låångsamt mot Harrys, tog säkert 30 min haha! Kommer dit beställer en öl och hittar sedan några randoms att sitta med. Snackar skit med dem och till slut så kommer Joppe med sin polare. dricker öl och tar det lugnt. Vid stängning så drar vi till Joppes bil, ja han var nyckter, vi bestämmer oss för att ha efterfest hos mig. Men innan dess var pöjkarna hungriga så vi stannar till på Donken i Västberga. Därefter får vi lite bilkrångel. jordkabeln ville inte riktigt med sig. Vi lyckas till slut ta oss till statiol mellan högdalen och rågsved. Vi hoppar ur bilen för att kolla lite vad som kan göras. Då hör jag en hysterisk tjej snacka i telefonen, hon har tydligen blivit slagen. Samtidigt hör jag en kille gå iväg med en hund, hundentjuter och gnäller. Snubben slår och sprkar mot hunden! Han börjar knata på gångvägen mot älvsjö, tjejen börjar gå efter honom. Samtidigt pratar hon i telefonen, hon gråter och skriker. Snubben har tagit hennes hund!! Snubben vänder tvärt och lubbar gärnet mot henne och hon skriker ännu mer och tar sig tillbaka mot macken. Jag tänder till på två blåa och springer mot dem.
Jag ställer mig mellan dem för att hålla henne borta från honom. Hunden har han släppt och har sprungit bort. Tjejen är hysterisk hon vill gå hem med sin hund, tydligen har snubben hennes nycklar. Men de är hemma hos honom. Snubben insisterar på att de ska gå hem till honom och att hon ska skärpa sig. Det hela slutar med att tjejen springer efter sin hund och han efter henne. Fanns tyvärr inte så mycket mer jag kunde göra. De som jobbade på macken har ringt polisen. De är strax på plats så då fick man dra upp allt igen. Efter det åker vi vidare mot mig, dricker öl och lyssnar på musik. Joppes polare skulle hem till Södertälje så Joppe kör hem honom. Nu är lördagen slut.

Söndagen spenderas slöandes i soffan, längsta turen vart ner till centrum för cola och chips =P

Nu är det måndag och ja jobbet kallar, har skrivit lite för länge tror jag. Men bilder kommer :D

Redo för en kväll på stan ;P

bild0219 (MMS)

Redo för en kväll på stan ;P

Fredag den 22 Oktober - Ja då har första s...

bild0218 (MMS)

Fredag den 22 Oktober - Ja då har första snön fallit. Halt som tusan ute och nu när de har blivit lite varmare så har hälften blivit till tö eller mega vattenpölar. Inte så mysigt när man fortfarande går i gympadojjor. Får se hur vägarna ser ut fram till kvällen. Då blir det 360 denna vecka, får se hur länge man stannar, de snackas lite om 107,5. Men vi får se helt enkelt. Först ska man jobba färdigt innan man får helg :-)

Ja ser de snöat jag ser de snöat :-P haha ...

Ja ser de snöat jag ser de snöat :-P haha de har snöat inatt :-)

Tattueringar

Om tre veckor så lägger jag mig under nålen! Taggad till tusen. Var och besökte tatueraren i lördags och diskuterade tatueringen och bokade in en tid. Så den 10 November får jag tatuering nr 2.
Denna är som en påminnelse, allt går vidare, man måste fortsätta gå helt enkelt.

Här är tatuering nr 1 när den är nygjord. på pappret så det ut så här

Rätt likt va :P

Så här är skissen på tatuering nr 2!


Detta ska då förevigas på min kropp den 10 November.
=D

Fredag 15 oktober - kungens kurva. Jag är...

Fredag 15 oktober - kungens kurva. Jag är trött trött trött. Sitter på jobbet och försöker hålla mig vaken, går väl si sådär. Träffade Simon igår det var väldigt trevligt! Var först hemma hos honom ett tag sen drog vi vidare till Harrys :-P Ännu en kväll där haha. Ikväll blir det hemmakväll med B:en hos henne. Så ikväll åker förortsungen ut på landet =P Jaja ser fram emot en lugn kväll. Ha de så gott people!

Månadens nagel färg - Glömt att uppdatera ...

bild0217 (MMS)

Månadens nagel färg - Glömt att uppdatera månadens färg här är den, bilen suger i vanlig ordning, dessutom är färgen mera turkos-aktig i verkligheten. Menmen nu kallar kudden. Ha de gött!

Helgen

Denna helg började med 360 Black and white, Jävla nice varmt som fan i vanlig ordning.
Sen igår lördag vart de Harry B James med Sara och Kim
Nice helg helt enkelt =D

Horoskop

Dagens horoskop

Oxen

21/4-21/5

Sent på kvällen börjar den äventyrliga och passionerade delen av fredagen. Du har riktigt roligt.

Hoppas det ikväll vankas det utgång!

Nu har man även en jobbar tröja då :-P int...

bild0215 (MMS)

Nu har man även en jobbar tröja då :-P inte världens snyggaste men skönt att ha iaf :-)

Sitter på harry b james med min mor har ät...

Sitter på harry b james med min mor har ätit en god middag nu njuter vi av en öl och lite chilinötter. Plus att tåget åker runt i taket och roar oss :-D

Hade lite tråkigt :-P Veronica är vad m...

Hade lite tråkigt :-P Veronica är vad man här på 118800 brukar kalla för PANGBRUTTA, en 10-poängare helt enkelt! Hon är inte bara snygg, söt och sexig, hon har även alla paddlarna i vattnet vilket inte är den vanligaste kombinationen. Den kille som någon gång lyckas få hålla hennes hand skall skatta sig lycklig! Vi tror att denna gudinna en dag kommer att bli något mycket stort här i livet och tjäna massor med stålars! Mvh 118800.

Allt går vidare


Ja allt går vidare, ända sättet att få livet att fortsäta genom att gå vidare.
Så därför ska detta taueras in.
Steg för steg, allt måste gå vidare.

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0