Måndag 31 januari 2011 - på jobbet. Halloj...

Måndag 31 januari 2011 - på jobbet. Hallojsan! Då har en ny vecka börjat igen då. Helgen vart väldigt lyckad tycker jag. Fredagen började med att jag tog mig ut till Ängbyplan och lilla Kajsa klippte av mig nästan allt hår :) efter det åkte jag hem duschade och fixade mig. Sen åkte jag och becka in till medis där vi mötte Eva. Sen drog vi vidare till lacuna! Kvällen började rätt så lugnt, men ju mer tiden går desto mer börjar vi stampa och skojja runt. Vid 2 stänger stället då vart de taxi hem och sova. Lördag så vaknar jag och blir hämtad av mamma runt halv 2 tiden. Vi kör ut till upplands Väsby och släpper dom. Sen åker jag och becka vidare med bilen ut till Stenhamra, lite virrigt var det men vi hittade till slut =p väl där snackade vi lite med Sara och Henke. Så körde vi hem till mig. Gjorde oss iordning och begav oss sedan iväg till harrys! Där kvällens händelse vart de officiella uttalandet om Sara och Henkes förhållande! Ja så nu är de ett par. Kul helg helt enkelt. Men nu är det snart lunch. Ha de så bra där ute i världen!

SMS-inlägg

20110130032 (MMS)

Torsdag den 27 januari 2011 - På jobbet. J...

20110126017 (MMS)

Torsdag den 27 januari 2011 - På jobbet. Ja då var denna vecka snart slut, den har gått rätt så fort ändå. Och igår köpte jag dessa fina byxor som jag ska ha imorgon =D Jag är jätte nöjd hihi. Ne time for work. Ha de så bra där ute!

Club Lacuna!


Ohyes, detta blir det på fredag :)
Stå och stampa tills man får krypa tillbaka till tuben och hem :D

Vad har hänt dåra.
Förra veckan var de inget särskillt under jobb veckan i alla fall.
På fredagen så var jag, Becka, Henke, Eva och Lax ute på 360.
De hade beach tema =D väldigt kul. Träffade Tony, Cenny, Siri, Martin och Rasmus där ochså.
Vi dansade drack och hade de sköj.
Eftersom att Henke ponken bor ute i berga så fick han slagga på soffan. Men oj vad seg han avr på lördagen.
Någon vart ordentligt bakis, haha stackarn.
Sen lördagen var planerad att spenderas hemma hos mig med Sara, Henke, Becka och Ela.
Men eftersom att Ela och Sara var sugna på att hitta på något så fick vi kolla runt oss.
Becka får ta och fylla 19 om hon ska fortsätta umgås med oss! Blir jobbigt annars.
Kunde ju inte dra till Harrys eller Anchor som vi hade lust med.
Ne så då hamnar man på en av kvarterskrogarna ute i Högdalen!
(kan också bero på att vi inte kom hemifrån mig förrän runt 12)
Men men så vi hamnade där och drack och snackade skit.
Vid 03.00 gick Ela hem med Jonas som hade gjort oss sällskap den sista stunden.
Medan jag Sara och Henke begav oss hem till mig.
Där vart det mera vin lite dans och skratt.
Sara somnade ganska fort men jag och henke satt och snackade massa skit.
Vi dök in på religion av någon anledning..

Men men, allt som allt en väldigt trevlig helg :)

Så på fredag blir det till premiären av Club Lacuna! Får se hur de blir, tror nog att de kan bli roligt.
Lördagen är inte riktigt bokad än, våra planer på fest i Brandbergen försvann när de flyttade festen till fredag.
Men men, vi lär väl hamna på Harrys eller så =P (chocker =o) Något komemr vi på.

∞ Fram till dess Ha de så bra där ute i världen! ∞ 

Tisdag den 19 Januari 2011 - på jobbet. Ja...

bild0320 (MMS)

Tisdag den 19 Januari 2011 - på jobbet. Ja ny vecka nya bestyr. Helgen vart väldigt kul! Harrys och hemma hos Ela. Gick inte och la mig före kl 7 på morgonen någon av dagarna =P Haha. Men nu kommer en bild på hur mina naglar ser ut just nu. Fint glittrande i blått =D Ikväll bär de av till gymmet, var allt för länge sen jag var där, dåligt! Imorgon är det magdans sen har vi fredag igen. Vad som sker denna helg har jag ingen aning om, men de löser sig till dess. Nu ska man nog vara duktig och jobba också. Ha de så bra där ute i världen!

Min helg blir Dunder!


Här får ni en bild från förra fredagen på 360 =)

Ja men nu är de då fredag, igår torsdag gjorde jag ett litet äventyr! Efter jobbet tog jag 748an till Fittja, där handlade jag lite och tog sedan bussen ner till Slagsta. Väl där fick man småspringa lite för att komma med båten!
Ja mycket riktigt båten, Denna båt tog ca 10 min och helt plötsligt befann jag mig på Ekerö.

Närmare bestämt Jungfrusund. Där mötte Sara upp mig och vi gick mot varvet för att jag skulle få fixa mina naglar :) Vi satt där snackade skit, åt chips och hade kul.


Så nu har jag nya och fina naglar :) Skickar in en bild lite senare. Vad händer ihelgen då? Ja för mig så kommer helgen att börja med ett besök på Harrys (vart annars :P chockade jag er?)
 Denna kväll ska Jag Sara Henke och Becka göra Harrys osäkert :)
Sen på lördag blir det lite hemmafest hos Ela i hennes nya lägenhet :D


Det kommer bli en nice helg helt enkelt, härligt folk härliga ställen ja de kommer bli Dunder!!


Hoppas ni har det bra där ute i världen!

Tisdag den 11 januari 2011 - jobbet. Ja då...

bild0309 (MMS)

Tisdag den 11 januari 2011 - jobbet. Ja då har ännu en vecka börjat. Helgen vart rätt så lugn för än gångs skull, var på 360 under fredagen med massa roligt folk, skrattade dansade o hade bara massa skoj. Sen spenderades resten av helgen i soffan, kollade på film lyssnade på musik och snackade skit med Tony. Lugn och trevlig helg helt enkelt. Men nu är det jobb som gäller. Inget särskillt planerat för varesig veckan eller helgen. Vi får se helt enkelt =P Ha de så bra där ute i världen!

uppdatering i bilder

Här kommer lite bilder som sammanfattar vad jag har haft för mig på senaste tiden :)

Dom hamnade lite huller om buller men de får ni stå ut med :P

Jul/Kryssning/Nyår

Ja jag har då inte varit duktig på att uppdatera hära. Full rulle hela tiden.
Men vad har hänt dåra.

Jo vi hade Jul dåra, den spenderade jag hemma hos min mor. Fullt hus i vanlig ordning. Jag kom dit vid 12 tiden, hjälpte till att fixa ordning med det sista. Sen när alla hade kommit så började vi äta och dricka hemma gjord mumma och snaps :) namnam. Så fortsätter dagen med massa mat, Kalle, klappar och skratt. En väldigt trevlig dag/kväll. Vid 12tiden efter midnattsmässan försöker jag Becka och Fredrik att få tag på en taxi. Vilket låter lättare än vad det är, men vi lyckades till slut. Jag var hemma strax efter 01,00. Men då var inte kvällen slut inte. Lätt ombyte och sedan in till 360 för att göra Tony och Cenny sällskap. Så jag sätter mig på nattbussen och åker in till stan. Sen dansas det och snackas skit. Tur för oss så drack inte Cenny utan vi fick åka bil hem :)

Lördagen börjar lugnt i soffan, sen ringer Sara och vi beger oss in till.. Ja gissa tre gånger, Harrys så klart. Väl där möter vi upp Simon och hans polare. Massa skit snack och öl :) Väldigt trevligt.

Söndagen tog jag det lugnt, åkte hem till pappa åt middag och hade en lite julafton :) Jag fick min efterlängtade symaskin!! =D så nu kan jag komma igång och sy igen :D JAY!!
Sen var det bara att bege sig hem och packa väskan.

För måndagen kommer tar det lugnt hemma sen in till stan växlar pengar och möter upp alla andra som skulle med på kryssnignen :D
Efter lite panik över att inte hinna med incheckningen så har vi alla samlats och vi har fått våra biljetter! Ombord på båten dumpar vi grejerna och går ner till taxfreen, här skulle de handlas dricka =)
Sen fortsätter kvällen med dricka, massa kareoke skratt och dans. Otroligt kul kväll :) Becka vart lite väl på pickalurven så henne fick man sätta i soffan och tvinga i vatten och chips :P Men det gick bra det med.

Tisdagen vaknar vi lite senare än tänkt, Sara är fortfarande full eller på väg att bli bakis. Men vi beger oss in mot gamla stan i Tallin :) Vi möter upp en del av folket på donken. Sitter där ett tag och sluter sen upp med de andra på en krog runt hörnet :) Och då kör vi igång igen :) En snabb tur runt i Tallin så att Sara och Kim får se lite av Tallin i alla fall. Sen tillbaka till båten. Ner i taxfreen igen och handlar lite mera. Sen in i duschen och fräscha till sig.
Jag, Sara och Kim sätter oss på resturangen och äter en väldigt god middag. Efter det letar i upp de andra i danssalongen och ja dricker mera :P dansar lite och har allmänt trevligt och skoj.
Ja kvällen fortsätter och vi har det roligt.

Onsdags morgon kommer och vi är alla rätt så sega. Vi tar oss av båten, de flesta kommer fram till att de fortfarande är onyktra med det gör ingenting :) Vi åker alla hemma till sitt och jag lägger mig och soooover.
Resten av onsdagen låg jag i soffan och bara latade mig :)

Torsdag mera latande tills Sara ringer och säger att de närmar sig Högdalen. Då var det bara att klä på sig lite bättre kläder och bege sig dit för att hjälpa Ela att flytta :) Efter en del slit och släp hade vi tillslut fått upp allt i lägenheten :P
Ja och Nötter åker och hämtar öl så att vi kan dricka lite. Möter upp Tony i centrum och går tillbaka till Ela, dricker öl lyssnar på nostalgisk musik och snackar skit.
Sen åker vi hem och sover.

Fredag nyårsafton! Dagen är rätt så lugn, fixar och trixar hemma och gör mig iordning. Sen sätter man sig på bussen mot Brandbergen möter upp Sara och Ela på bussen. Fraamme i Brandbergen går vi hem till Sofia och bjuds på en god middag bestående av Tacos. Massa skratt och skitsnack där med. Sen beger sig jag, Sara och Ela iväg till Hagsätra. Där möter vi upp Becka och massa andra människor och festar hela natten lång.

Bilder kommer att komma när jag har kommit hem och kan fixa detta!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0