Hurra! Jävla tejp och förstöra naglarna oc...

bild0263 (MMS)

Hurra! Jävla tejp och förstöra naglarna också! Som tur är det bara tummen men fortfarande sjukt irriterande!

Måndag den 29 november 2010 - Rågsved. Som...

bild0261 (MMS)

Måndag den 29 november 2010 - Rågsved. Som jag skrev igår så gick jag och Sara på bio. Vi såg Red väldigt bra film, action komedi. Rekomenderar den i alla fall. Jag är också jätte nöjd över min tatuering =D Så här ser det ut just nu. Den är ju ny så jag längtar tills jag får se hur det verkligen blir när det har läkt och skorpan har fallit av. Men men, nu är det dags att dejta kudden! Ha de gött!

Söndagen den 28 November 2010 - tuben in t...

bild0258 (MMS)

Söndagen den 28 November 2010 - tuben in till stan. Tatuering äntligen gjord idag :-) fyra av dessa söta fotsteg sitter nu på mitt vänstra smalben. Kommer lägga upp bättre bilder sen! En galen helg har det varit :-P först tjejkväll hos Ela massa kul! Sen vart de natt tripp till tyresö. Lördag var det julkonsert med orkestern. De gick väldigt bra faktisk, kommer bilder på detta med. Efter konserten åkte jag mamma och becka o handlade mat och senare åkte vi hem till mamma. Där fixar vi middag och har det trevligt :-) vid 11tiden går jag och becka till bussen. Var tänkt att åka hem men jag ringer ela och då är alla på väg till 107,5. Jag fick med mig becka så vi åker dit i förväg. Kul inne på klubben men ännu roligare på väg till tuben igen! Lilla ela var väldigt kalas kastade snö mulade och var väldigt glad :-) tog en timme innan vi kom tillbaka till tuben haha. Sen åker jag o becka hem till mig, vi är inte i säng förrän runt 5tiden. Sova massa!! Men Nu blir de bio med sara!

Fredag den 26 november 2010 - högdalen. Ef...

Fredag den 26 november 2010 - högdalen. Efter jobbet idag har jag nu spenderat något över en timme på gymmet, det var alldeles för länge sen! Skärpning! Ne men det var härligt att köra igång och jobba med kroppen ordentligt. Så nu står jag på perrongen lätt skakig i benen men med en härlig känsla i hela kroppen. Nu ska man åka hem och fräscha till sig ordentlig fixa något och käka och sedan bege sig till Brandbergen för att spendera kvällen med Ela och Sara, det kommer bli massa vin och skit snack. En härlig lagomt lugn fredag! Imorgon är det julkonsert med Danderyds Blåsorkester därefter får vi se vad som händer. En sak är i alla fall säker, jag ska inte dricka. För på söndag får jag äntligen göra min tatuering! Hurray! Men men ha de så trevligt i helgen!

Torsdag den 25 November 2010. Detta är då ...

bild0254 (MMS)

Torsdag den 25 November 2010. Detta är då våran utgång till balkongen på jobbet. Som ni ser är den rätt så igen snöad =P Men men, snart klar med mitt jätte arbete som jag har jobbat med i några veckor nu, ska bli skönt att bli av med det! Ikväll är det dans som gäller. Efter det bär det av mot stan och Harrys med Sara och så ska vi se och lyssna på The kristet utseende. Ska bli roligt, har inte lyssnat så mycket på dom men de kanske man kommer att göra efter ikväll =D Men nu ska man fortsätta jobba då. Ha de gött ute i vinter Sverige!

Black and White!






Ohyes lets do it! fram till kl05,00!!!!!

EBBA GOLD 18 December!!!



Detta är något man inte får missa!!!

Helgen + sittplatser


Hellojsan allihopa!
Ja då sitter man här igen dåra. Ännu en dag på jobbet, efter att ha spenderat min helg på Ölands folkhögskola.
Resan började runt 15,00 på fredag eftermiddagen. Jag, mamma och Becka satte oss i bilen och började åka.
Efter massa skitväder, dåliga vindrute torkare och massor av stängda resturanger hittar vi till slut till Ölands folkhögskola!
Alex möter oss vid vägen och när klockan har blivit 21,10 satt man äntligen i soffan i allrummet :)
Händer inte så mycket mer, vi kollar på tv och snackar lite skit med de andra boende där.

Lördagen kommer och alla är pepp på att bada bastu och sedan dra igång festen.
Men till våran besvikelse märker vi att bastun är vääldigt låst och igenbommad. skit också.
Jaha så då sätter vi oss framför tv:n och bara tar det lugnt istället.
Vi käkar lunch runt tre tiden och därefter tas alkoholen fram :)
Och så fortsätter kvällen, vi spelar "Med andra ord", otrroligt kul spel, speciellt när man har
drukit lite också. Väldigt konstiga förklaringar kommer fram då. Haha.
Ja folk snackar dansar lite och har allmänt trevligt.
Festen tar slut runt 01,30, tidigt tyckte jag men då alla ville sova finns de inte så mycket att göra.
Man hade inte precis lust att sitta där och pimpla vin för sig själv..

Söndagen vaknar jag tidigt, finns inte mycket liv i huset alls. Så jag sätter mig och kollar på TV i väntan på att folk ska börja leva i huset :)
Så en efter en kommer de upp och gör mig sällskap. Så slappas det ännu mer framför TV:n, vid 3 tiden kommer mamma och Becka och vi börjar våran resa hem mot Stockholm igen.


Satt på bussen i vanlig ordning i morse och märkte att vi utan att tänka på det hade satti oss tjejer på ena sidan och killar på andra sidan. Rätt så intressant tycker jag. Samma sak som det här att man inte vill sitta bredvid främmande människor på  bussar eller tåg. Går det så sitter man helst ensam. Att det är så farligt att hamna bredvid någon man inte känner. Man ser nästan hela tiden på tuben folk som tvekar eller står upp för att det inte finns en ledig fyra. Det kan vara okej att sätta sig om det bara är 1 person som sitter där, men om det är 2 personer som sitter då står vissa hellre än att sätta sig bredvid främlingar.
Som sagt rätt så intressant. Till detta "problem" hör även detta med att man sällan sätter sig ner helt ordentligt. Utan om man sätter sig bredvid någon så sätter man sig på halva sätet! Varför gör man detta för? Det slutar ju oftast ändå med att man håller på att ramla av sätet eller är ivägen för de som vill gå förbi än.

Ne tycker det är rätt så larvigt, men jag vet att jag själv gör detta ibland när man inte tänker riktigt. Detta gör vi undermedvetet.
Men det borde bli lite skärpning på detta, finns det plats på tuben/tåget/bussen så ta platsen och för guds skull sätt dig ordentligt så att du inte är ivägen för alla som vill ta sig förbi!

Näni, nu har jag skrivit lite för länge.
Ha de gött där ute i världen!

Nu åker vi över ölandsbron på väg hem till...

bild0246 (MMS)

Nu åker vi över ölandsbron på väg hem till stockholm igen =D

Ligger i sängen här på Ölands folkhögskola...

bild0235 (MMS)

Ligger i sängen här på Ölands folkhögskola och ska sova snart. Imorgon vankas det frulle därefter bastu, sen drar festen igång sådär runt 4tiden :-) ha de gött där ute i världen!

Öland till helgen

Ja då är veckan snart slut. När denna arbetsdag är slut kommer jag att sätta mig i bilen med min mor och syster och sen åker vi ned i landet. Jag åker till Öland medans mamma och Becka åker vidare till Orrefors och hälsar på min moster som pluggar där.

Ja jag åker till Ölands folkhögskola och hälsar på mamma Alex :)

Ha de gött där ute i världen!

Läser du på WC skylten?



Hur noggrant läser du skylten in till toaletten?

Design!

Jag vill ha något roligt i min blogg, men jag fattar ju för fan ingenting om hur man ändrar och har sig.. hrfmm..  Någon som fattar sig på detta?? Hjälp tack :P!!

På jobbet


Ja man får rätt så dålig humor när man är på jobbet :P
Så jag höll på att dö av garv när jag såg den här =P
haha

ojojoj

Ja denna helg har då varit händelserik :P
orkar inte ta allt just nu så de får komma med bilder senare haha.

Måndag på jobbet och jag har redan planer för fredag =P haha
Då ska jag med mor min gå och se på Tower of Power (http://www.towerofpower.com/) Ett band som lirar lite skön musik. Och eftersom både jag och mor har och spelar fortfarande klarinett så är detta ännu mer intressant för oss :)

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0