Bild uppdatering dåra

Här kommer det lite bilder från den närmaste tiden

Först ut är bilder från Monday Bar Black weekend!

Dagen efter var sötnosen redigt snygg :D

Sen vart det Tjejkryssninge med mig mamma och Becka

En promenad i Helsingfors

Sen en massa god mat, mamma och becka delade på en skaldjurstallrick, jag smakade några räkor :D

Men jag åt en väldigt god stekt lax men mörkel (murvel) stuvning och färskpotatis :D

lite bilder från 1/7 2011



En härlig kväll med härliga människor :D

Horoskop

Oxen
Vecka 28 (11-17 juli)
En härlig vecka, kärleksfull och omväxlande, väntar dig. Här blir dagarna både spännande och fyllda av kärleksbevis. Hos dig bor kärlekslyckan. Det mesta verkar bra för dig i arbetet i den här veckan. Det kan också talas om ändrade arbetstider och det är nog inte dumt. Frisk ska du vara, glad och pigg. Nu verkar det som att pengar kommer med lätthet till dig. Jag tror att du kan vinna pengar med ett litet system i tips. Trygg ekonomi säger stjärnorna att du ska ha nu.
Lyckotal: 4, 5, 23, 25, 32, 36, 49
Bästa lyckotal: 23

















Hmm ja de stämmer rätt så bra faktiskt :P

Måndag 11/7 2011

Måndag igen, vad hände i helgen då?
Jo efter jobbet i fredags följde jag med G till tattueraren för att kolla in skissen till hans nya, kommer nog bli riktigt bra när den är klar. Efter det åkte man hem och bytte om, väntade in Josse på bussen och sedan tog vi oss till glasbanken och vidare ner till Bandängen. Där satt vi i solen njöt av vädret, skit snack och lite god dricka.
Efter det rörde vi oss in till stan. Rättare sagt Hellströms (gamla söderhof) där mötte vi upp massa annat folk och hade de trevligt. Lite sång, massa skit snack och ja trevligt helt enkelt. Då jag skulle köra på  lördagen så vart det läsk efter en drink där.

Sen åkte man hem och sussade kudde. Satte klockan på 09,00 för att vakna i tid och åka iväg till Västerås och Power Big Meet. Jag Ela och Danne kom iväg runt halv 10 tiden. väl i Västerås var det mega kön hubert! Efter att ha krypt fram i köerna hittar vi en avfart och bestämmer att de den vägen så långt de gick och sedan knata resten av vägen. Sagt och gjort. Väl framme var det steckande hett och massa fina bilar, (kommer bilder) , vi knatade runt där ett antal timmar. Sen gick vi i hettan tillbaka till bilen, vi hade först tänkt åka ner till campingen för att träffa Håkan och annat folk, men köerna ner till området var för långa så vi sket i det. Vi åkte hem istället. Väl hemma vart det en kall och skön dusch. Sen tog vi oss in till tanto för att träffa lite folk, vi vart inte så långdragna där då vi var rätt slut efter värmen och allt knatande. Hem och sussa kudde igen.

Igår åkte vi ut till Anders (Elas mors kille) för att lämna tillbaka bilen. Där fick vi lite fika och satt där och socialiserade ett tag.

När vi kom hem vart de hämtmat från Thai-en i Högdalen, därefter knatade jag hem till Jocke och spenderade resten av kvällen mysandes i soffan/sängen. Myspöjk de där!

I veckan så blir det troligen Harry Potter premiären på onsdag med Sara (ÄNTLIGEN!!!) sen på lördag blir det Monday Bar Black weekend!! Kommer nog bli jävligt nice!

Ne nu är det ca 30 min tills jag slutar så man kanske ska göra någon nytta dåra :P

♥Ha de så bra där ute i världen!♥

Vad hände där då?!

Jaha då har snart ännu en vecka gått dåra.
Föra helgen vart det urgång på 360 mel Ela, Sara, Sarah och Jocke.
En väldigt rolig kväll massa dans skratt och trevlig musik. Stackars Danne hämtade oss efteråt, men snäll som han är körde han hem mig och Jocke till honom.
Jag börjar tro att mina singel dagar är räknade just nu :P Jag börjar verkligen tycka om Jocke, Han är snäll och bla bla bla... Trivs jävligt bra med honom i alla fall. Vi har sovit ihop sen i fredags, bara tagit de lugnt kollat på tv, film snackat och myst.

hmm aja de lär man ju märka vad som händer.

I helgen blir det Västerås i alla fall på lördagen för att gå på Power Big Meet, se på massa fina raggarbilar :)

Sen får vi se vad för äventyr vi hittar på :P

Ne nu ska man kanske fortsätta arbeta då.

♥Ha de så bra där ute i världen! ♥

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0