Dyr mat...



Kul att gå på diet när de funkar, men fan va dyrt de är!!!!!!

Hur kan man vara så lycklig men samtidigt ...

Hur kan man vara så lycklig men samtidigt känna sig så misslyckad.....

Tävlar!

Oh har sett denna palett och önskar verkligen att jag hade en sån!  Men nu är jag med och tävlar om än. Håll tummarna :D


http://eriiza.webblogg.se/2011/november/tavling-120-palett-med-ogonskuggor.html

Kämpa på!

Nu var de ett tag sen ja skrev (igen) har haft lite fullt upp på senaste tiden.
Som jag skrev för ett tag sen så skulle jag börja med Itrim för att komma igång med min träning och viktminskning. Detta har jag nu gjort i ca 7 veckor. Jag har mer eller mindre endast ätit måltidsersättningar och jag har nu börjat länga efter mat igen.
Min största craving är potatis! Så fantastiskt gott! Älskar verkligen potatis.
Men i alla fall. Missade min grupp i måndags så de vart ingen vägning den här veckan, ska försöka hinna med det imorgon istället. Men sista vägningen (2veckor sedan) visade vågen på 65kg, jag började min resa på 70kg.
Jag har då minskat 5kg på ca 5 veckor. Men då jag tränar en massa så är det faktiskt 4kg fett som har försvunnit. (vi har en våg som visar fett i % och kg) så framåt går de ju.
Jag känner själv hur jag blir lättare eller mera fitt med all träning och promenader jag har.
Några mål att nå dåra, jag ska hinna med minst 2 puls-pass i veckan á 30min/st (du orkar inte så mycket mer) sen även gå minst 8000steg om dagen. Detta var ett väldigt hinder i början, fick kämpa för att få ihop mina steg men det går lättare nu. Tar nästan minst 9000steg om dagen nu. Att helt enkelt välja att ta en promenad från älvsjö hem istället för att byta till bussen till exempel gör stor skillnad.

Jag har även testat mig runt på lite olika Itrim lokaler, upplägget är ju det samma överallt men det är alltid lite olika hur de ser ut. Mitt "hem" gym är i liljeholmen, perfekt efter jobbet, ta en buss dit träna sen åka hem ibland har jag till och med varit så duktig att jag har tagit en promenad över liljeholmsbron och vidare. Allt för att få ihop stegen haha.
Men har även testat på Enskedes (som ligger i Svedmyra) något litet men fortfarande mysigt. Därifrån tar jag alltid en promenad åt något håll för att komma hem efter träningen.
Nu i veckan provade jag även på att träna i Farsta, en mycket fräch och trevlig lokal.

Idag efter jobbet blir det att möta upp Carmen som har varit och gått med mig en del och blivit lite intresserad av detta (som motions-kund) kommer bli kul :) speciellt att ha någon att gå med.

Men mitt mål med detta då? Jo jag har ju som sagt redan gått ner 5 kg, vilket i sig är bra, men mitt mål är att gå ner minst 5kg till. Då kommer jag att hamna på 60kg, vilket jag tror kan vara en bra vikt för mig.
Om det fortfarande inte känns bra då så fortsätter jag ner mot 55kg. där tänker jag definitivt att stanna!
Efter det är de inte hällsosamt längre. Visst att jag är kort men jag vill verkligen inte se ut som ett benrangel uäh!
Nä mellan 55-60kg är mer än väl. Hoppas att jag kan fixa dessa kg resterande 5 veckor som jag har kvar på måltidsersättning. *håller tummarna*

Jag hade ju en tanke att jag skulle ha tagit en före och efter bild. Men jag glömde helt bort att ta en före bild, men jag har tänkt att försöka få en bild i veckan och se om man märker någon skillnad, fett/muskelvis :P

Så vad händer annars i mitt liv när jag inte tränar eller är ute på promenader då?
Jag har sagt upp mina klarinett lektioner då 1. Dom är dyra! 2. Jag har inte tillräckligt tid 3. Orken finns helt enkelt inte kvar längre. Orkestern ska jag fortsätta med men denna termin har jag inte gått en enda träning då de har varit full rulle hela tiden, men nästa termin ska jag bli bättre!
Sen har man ju Magdansen, och det är så fantastiskt kul! Är helt kär i våran käpp-koreigrafi som vi har den här terminen! Så kul! Uppvisning snart också 7 december 19,00 i bredängs kulturskola.
Annars så är jag och Jocke fortfarande ihop, (3 månader nu ♥) känns hur bra som helst! Vi hittar på lite allt möjligt hela tiden :P

I helgen så blir det till att ta sig till Slussen på lördag för Monday Bar BLACK fram med gympa dojjorna så ska här stampas gärnet till Brennan Heart och Wildstylez Så jävla nice!

Men men, mer om detta en annan gång, man kanske ska jobba lite också haha.

♥Ha de så bra där ute i världen! ♥

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0