Torsdag 29 december 2011 - 
ja snart är de...

201112291143 (MMS)

Torsdag 29 december 2011 - 
ja snart är detta år slut. Väldigt händelse rikt må ja säga. Ikväll blir det till att åka hem till tanten i orminge och lämna julklapp och post. Imorgon blir det nog middag ute med älsklingen. Sen på lördag ska sista dagen på detta år firas med dunder och brak ;)men men back to work then. Va tycks om min nya hårfärg ? =D

Syndare!

Som nämnt nedan har vi då helgens största synd.
+ Kanske de ölen jag drack i fredags....

Viktminskning

Ja då är snart min diet tid över. Lite beviken på mig själv just nu.
Men jag har även kommit en väldigt bra bit på vägen. På ca 3 månader (11veckor) har jag gått ner 10 kg. det i sig är väl väldigt bra, men jag vet att om ajg inte hade fuskat så som jag har, gått alla mina steg VARJE dag och tränat alla mina pass så hade jag varit nere på min målvikt nu.
Min största vånda just nu är att jag är så otroligt sugen på all mat och gott som finns. Får verkligen kämpa verje gång jag går in i en affär för att inte handla en påse chips eller något annat och bara trycka i mig det på än gång.
Visst jag har försökt att välja "nyttigare" alternativ när jag syndat. så som morötter, saltapinnar och liknande. Men det hjälper inte alla gånger.
vet inte om jag ska känna mig nöjd med de jag lyckats med nu eller om jag ska fortsätta med de 5kg jag har kvar.
Jag tror nog jag vill de. känner mig inte helt nöjd med hur jag ser ut just nu. men de kan vara för att huden inte sitter som den ska.
Ja jag vet att de är dumt att klaga har ju trotts allt lyckats med 10kg, och på mycket kortare tid än tidigare. att jag för ca 2 år sen vägde nästan 80kg är rätt så otroligt. men att jag nu har klarat mig ner till 60kg känns ju mycket bättre.
Men men en vecka kvar till jul, de mesta julklapparna är inhandlade men inte riktigt allt. lite kvar, sen blir det nyår, får se vad som händer då.
Men först en veckas mera hårt arbete sen några dagars vila :D

Ny tävling

Yes nu är jag med i nästa tävling dåra :D
 

Håller tummarna ännu en gång :D

http://eriiza.webblogg.se/2011/december/ny-tavling.html#comment

Snart åker båten!!



Så såg jag ut för två helger sen men de var inte därför jag skulle skriva just nu.
Utan det är för att snart får man dra iväg till Monday Bar lucia Cruise!
Längtar som bara den!
Igår var det för övrigt uppvisning me dansen, det var kul som vanligt, lite trångt då de som hade instrument tog en massa plats. Men men vi grejade de i alla fall och de verkar som att vi gjorde ett bra jobb.

Ne nu har jag massa jobb som måste bli klart innan jag får sluta idag (många timmar kvar men a)

Så snart ut på havet och stampa gärnet med massa härligt folk!!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0