Mars 29, 2010

Yes då var allt klart i lägenheten. Har redan burit över det första grejerna, finkläder och annat som man inte använder dagligen =) Ska över dit ikväll och börja hänga upp kläder och så :D På fredag blir stora flyttardagen, då komemr sängen hyllan tv:n möjligen soffan kanske till och med matbordet på plats :o Så då är det mest abra sånna små detaljer som ska in sen =) Men vi får se hur lång tid allting tar och hur mycket man kan få in i bilen på än gång. Men nu gäller det i alla fall =D

I helgen har jag varit ute på Graninge Stiftsgård. Där ahr det i helgen varit Gospelhelg! Hur kul som helst.
17,00, Årsta Berg. Resan börjar. Jag hämtar upp tjejerna vid pendeltåget och vi beger oss iväg mot graninge, med ett litet stopp på Lidl för att handla godis och annan läger proviant :)
17,40, Resan slutar. Vi anländer till gården och kliver in i huvudbyggnaden där möts vi av Yoanna och Tove vi anmäler oss och får vårat rum.
18,00, Graninge stiftsgård. Middagen serveras och vi har nu hunnit hitta vårat rum lämnat grejerna ochser fram emot en trevlig måltid. Vi bekantar oss med varandra och har allmänt trevligt.

Efter detta fortsätter helgen i gospels ära, vi sjunger och pratar och sjunger ännu mera. Sen innan vi vet ordet av det är det dags att sova igen.
Samma sak gäller för lördagen, vi vaknar, vi sjunger, är i kyrkan, äter, och sjunger lite till. På kvällen hade ledarutbildningen som också var där lite spex och lek med "Så ska det låta" Vi delades in i grupper och s började låten, inte helt lätt kan jag ju säga, alla låtarna var ju psalmer. Så alla som sjunger i kör eller varit med lite längre hade lite förtur :P men kul var det.

Söndagen kommer och nu är det äntligen dags för gospelmässan vi har tränat inför. Vi repar lite och sjunger upp. När mässan börjar blir det liv och sång i hela kyrkan. Jätte härligt, synd att man inte kunde klona sig så att man även kunde få se och höra från de andras håll. Men vi hade väldigt kul i alla fall, hoppas de andra tyckte det var kul att se oss sjunga och att det inte lät förjävligt :p haha!

Sen efter det hade vi en liten avslutande timme då vi sjöng igenom de vi lärt oss och sen var det dags att sätta sig i bilen och åka hem igen. Eller itne direkt hem dåra, först ett stopp till kyrkan för att ha konfirmandsöndag, det var väldigt lugnt, vi kollade på filmen 'skicka vidare' väldigt bra film! och diskuterade lite efter det.
Nu har hjärnan blivit lagom trött och jag tog bilen och körde hem till mamma. Vi satt och pratade ett tag och sen bestämde jag mig för att rensa i min hylla som jag ska ta med mig nu när jag flyttar...

Det är lite småjobbigt att göra det, man hittar en massa grejer som man har haft nästan hela sitt liv och helt plötsligt vet man inte om man vill ha med sig den eller om man ska spara den där eller helt enkelt göra sig av med den... Massor av minnen som kanske inte betyder något eller säger något till någon annan men för mig så betyder varje lite grej något.

Hur rensar man bort sitt liv? vad ska få stanna och vad ska bort?

 Men men de löser sig och som sagt på fredag så flyttar jag det mesta. sen börjar en ny tid i mitt liv, en egen lägenhet, ett ställa att kalla mitt.

Ja nu vart detta inlägg något längre än vad jag hade tänkt men så blir det.
Ha det så gott där ute i världen!

lägenheten

Ja det var ju inte bara att flytta in direkt dåra, efter att jag hade fått mina nycklar och skrivit på kontraktet så åkte jag och Josse direkt dit och kollade på min fina lägenhet.
När vi kommer in i lägenheten är det varm som en bastu, elementen har gått på för fullt. Det nästa vi märker är att listerna på väggen mot ytterväggen inte sitter på plats likaså listen som ska sitta över fönstret. Hmmm..
Det kändes lite konstigt. När vi kollar lite nogrannare så märker vi även en vätskefläck i ena hörnet. OHNO!
dessa lägenheter är helt nya och det ser ut som att (hoppas inte) det är en fuktskada i detta hörn.
På en gång ringde jag till hyresvärden och pratade han kollade upp detta på en gång. Efter ca 20 minuter hade vi en kille på plats som kollade upp detta. Känns skönt att de kan komma så fort i alla fall.

Jag har precis ni pratat med honom igen och de ska snarast ta reda på vad denna fläck är för något och det kan bli så att tapeten som sitter uppe på väggarna inte finns kvar längre, då kan jag få välja egna tapeter :) Lite kul i alla fall, hoppas nästan lite på det, för då kommer det någon som vet vad de håller på med och byter tapeter i hela stora rummet :)

Men men, får se när de hör av sig igen och hur läget ligger till. Nu ska jag förtsätta att jobba.

WOOOHOOOO!

Ja då var det bestämmt! Jag fick lägenheten, idag kl 14,00 så skriver jag kontrakt och efter det är det bara att flytta in :D Fan va härligt!!!!!

Lägenhet nästan 100%!

Nu har bostadsförmedlingen hört av sig. Mina uppgifter går vidare till hyresvärden och han ska höra av sig i början av nästa vecka Jag hamnar då på plan nr 2 i lägenhet 12038 på Bjursätragatan 8 =D
Så nu är det bara vänta på det fina samtalet, skriva kontrakt och sedan att börja flytta
=D=D=D=D=D

Nog det härligaste jag sätt på länge =)
Nästan i alla fall C=

Kanske flyttar snart!


Denna lägenhet gr 23 ska jag kolla på på lördag, enligt bostadsnabben har jag plats 6 till någon av dessa lägenheter :P
Så om alla ni håller tummarna så kan jag börja flytta in till en lägenhet som ser ut så här redan
 måndag den 22 Mars!
Kommer Bli hur skönt som helst om jag får denna lägenhet. efter en massa nästan lägenheter men aldrig fått de. Att sköta om sig själv, veta att mina saker är mina, ingen som flyttar på sakerna eller använder/äter lånar mina grejer mera!

Ne jag håller då tummarna för fullt :D

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0