ÅRE!!!

har inte tid att skriva så mycket men har kul i åre så här kommer lite bilder. 

jaja finns en massa fler bilder, men de kommer någon annan gång =D
Hade så bra vart ni än befinner er!

Mys helg

Har haft en underbart mysig helg. Fredagen började med att packa och förbereda sig inför kryssningen med Mamma Petri Becka Mormor och Sussi. Vi kom till båten, byte om och samlades sedan vid middagen. Massa skratt konstiga konversationer , men de är så det blir när man samlar ett gäng Klamaner =D haha. Firade Backi som vart 17 år.
Har inte särsklilt många bilder eftersom jag är utan kamera men jag fick några bilder med mobilen =P
Lördagen började med att vakna upp brevid Petri, låg kvar i sängen och små myste lite. Sen vart det en kall promenad i Helsingfors som avslutades med att äta på nå pizza resturang (typ Pizza hut) Sen tillbaka till båten och sov kanske en eller 2 timmar..Tog vi oss till badet på båten. satt i bubbelpoolen och bastade. Sen vart det middag igen och mera skratt. Det var en jätte mysig 1 årsdag! Att ett år går så fort! Helt stört, men helt underbart!

För något helt annat så har jag fortsatt att måla tröjjor, snart är det klart i skolan, har typ 3 uppgifter att lämna in, 2 är nästan klara och ett tar ingen större tid.. Men jag är som sagt laat.. hehe..
Snart är det lov och det betyder ÅRE!! Det blir jag Josse och Petri. En lägenhet och förhoppningsvis massa roliga minnen.
Nä men är sjukt taggad inför resan, betalat allt förutom själva liftkortet och maten. Kommer bli sjukt kul!

Jaja ska väl sova nu så att man orkar med ännu en dag.. Ska prata med min älskling nu.


Födelsedagsbarnet

Min pojke filmstjärnan! ♥
Vi e lite muppiga ibland men jag ÄLSKAR honom i alla fall

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0