SMS-inlägg

bild0185 (MMS)

haha!



Man slutar aldrig förvånas över Jim Carrey :P För övrigt är han helt grym älskar han filmer, man kan alltid få sig ett gått skratt när han är med i en film :)

:)

 
Well lets go! :) På Onsdag så smäller det =D

intresserad någon?


Någon som har lust att följa med?

Fixar med kläderna inför paraden :-P hihi

bild0184 (MMS)

Fixar med kläderna inför paraden :-P hihi

Ne nu vill jag hem, såg massa fina grejer ...

bild0162 (MMS)

Ne nu vill jag hem, såg massa fina grejer på nellys slutrea! Vill hem och beställa grejerna innan allt tar slut! Det är 3timmar och 15min tills jag får åka hem. Buhu, bara de finns kvar så blir jag glad. 2 dagar kvar till semestern..

min egna sko

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!

Är med i Nelly.com's tävling, om jag får tillräckligt med röster så kommer skon att tillverkas.
Hjälp mig tack :)

Denna lilla krabat var på besök utanför jo...

bild0180 (MMS)

Denna lilla krabat var på besök utanför jobbet imorse :-P lite kul var det i alla fall. Snart är det lunch och jag kan inte bärga mig tills jag får sätta tänderna i pappas lasagne! Hur gott som helst! Sen är det inte långt kvar tills även denna vecka är slut. Sen är det 1vecka kvar tills man äntligen får semester! Längtar, hoppas bara att de väder vi har haft det senaste veckorna! 13min till lunch, ha de så bra därute i världen!

Lite pyssel detta ska jasmine få som beta...

bild0174 (MMS)

Lite pyssel detta ska jasmine få som betalning för mina fina naglar :-)

Sjuk!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7429176.ab

Okej detta är bara stört, om man läser en liten bit ner så står det att Mats Alm kan bli dömd för brott mot griftefriden vilket kan ge upp till 2 års fängelse. Men eftersom att han har suttit häktat i 9 månader har han suttit sin tid?!

Hur fan går det ihop??? Ja menar om juryn nu kommer fram till att han ska sitta låt oss säga 1 och ½ år ja borde han då inte sitta resten av den tiden i fängelse! Ja menar han har varit äktat i väntan på dom, borde då inte straffet börja efter att man har bestämmt det? Ne han har ju varit häktat i 9 månader då får han gå fri. För fan för detta jävla system!

Man får ta det straff man får och det borde inte spela någon roll om man suttit häktad 1 några dagaer eller månader. Låt honom skaka galler, så ska han få sina kära pengar sen som han ändå kommer att få!

Ne de här gör mig förbannad!

Lite bilder då det verkar funka att lägga...

bild0153 (MMS)

Lite bilder då det verkar funka att lägga upp grejer via mobilen så kör vi lite fler roliga bilder. Och ja, jag har en urusel kamera på mobilen. Ha de gött så ska jag jobba vidare!

Ska vi se om man kan mobilblogga då. :-P

bild0173 (MMS)

Ska vi se om man kan mobilblogga då. :-P

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0