Sportlov!

Ja då var det lov igen. Inget man klagar över precis, efter 4 slitsamma veckor i verkstaden är detta väldigt härligt.
Lovet började med en härlig middag med Petri, Pöjken bjöd mig på resturang där vi satt och skrattade och åt en härlig middag. Åkte senare hem till honom och kollade på film. Helt plötsligt var det lördag och vi åkte hem till min mamma och hämtade det sista grejerna som jag behövde till min Åre resa, väl där så kollade vi på Melodifestivalen och myste. Sen hem till pappa, helt enkelt en väldigt lugnt kväll, man skulle ju trots allt upp tidigt nästa dag.

Söndagen kom och Resan till Åre hade sin start. Fast att man väldigt gärna hade legat kvar i den varma sängen så pallrade man sig upp och tog sig till bussen som tog oss till Åre. På bussresan hände det inte särskilt mycket, vi lyssnade på musik, snackade och sov. Väl framme så fixade man med hyran och sådant.
Måndag Var ingen bra dag, det blåste något otroligt vilket gjorde att praktiskt taget alla liftar var stängda. Jag kan säga att i dom backarna som var öppna hände det ibland att det tog tvärstopp, vinden verkligen saktade ner än, väldigt jobbigt att ta sig fram. Efter en vindig dag så hade vi en mysig kväll med en liten vandring på pillgrimsstigen och in i Isgrottorna, väldigt härligt, var i en lite grotta där istapparna gick från taket ner till marken. Sen sov man sött.
Tisdag trötta som få men dagen verkade lovande, inte lika molning och man hade en aning till sol en bit bort. Detta visade sig bli en helt underbar dag. Solen sken som bara den och hela fjället var öppet. Massa härlig åkning och skratt. På kvällen så kollade vi på en sorts teatern vilket var helt okej om man bortser ifrån att korta lilla jag satt väldigt långt bak så jag såg inte allt. Men det var kul i alla fall. Denna kväll somnade man ännu snabbare.
Idag har vi åkt som galningar. Helt underbar offpist massa hopp och ännu flera skratt, det kommer bilder senare. Väldigt fina backar och det bästa var nog att typ hela vantör åkte samlade =) Sen en väldigt efterlängtat besök på Åre Chokladfabrik och sedan så fick vi ett ännu härligare tid i bastun och badtunnan =) Nu ska jag strax sova, väldigt sent för att egentligen orka upp imorgon, men men, Hoppas alla har det bra där hemma. Inte långt kvar tills jag är tillbaka i storstaden och borta från al denna ljuvliga snö. 

Men men, natti natt på er!

<3!

Shit jag vet inte ens vart jag ska börja.. Han är bara helt underbar! Otroligt snäll, söt, omtänksam och en sjuhelvetes gentleman! 
Att vi bara kännt varandra i 2 månader förbryllar mig, har det bara gått så kort tid? Hur gick de till?
Men tiden känns väl extra långsam när man får gå och längta efter någon hela veckan och sedan mötas under några få timmar på helgerna. För att veckan inte ska kännas så lång så försöker vi prata över telefonen varje kväll. Men detta har även en inverkan som gör att man saknar varandra lite mer.
Jag vill bara vara med honom och vara i hans närhet


Jag har fallit, fallit platt och hårt.. Men det kan inte hjälpas, han är för underbar för att inte tycka om honom.. Skakar i hela kroppen och längtar såå efter att få träffa honom igen på fredag. Då ska han dessutom bjuda ut mig någonstanns och jag får inte ens veta vad jag ska ha på mig förrän på torsdag

Ne jag tror att jag är kär, fast jag inte riktigt vågar vara det än, men han betyder så mycket för mig nu..

Lite roliga tryck

Alla håller på med sina mode bloggar och sånt shit. Ni som känner mig vet att det inte är något för mig, visst jag tycker om kläder men att hålla de senaste trenderna och allt det där är inget för mig. Jag håller för det mesta en egen blandning av både lite  nytt då och då men för det mesta har jag samma kläder som jag haft i typ år och dar. Ta till exempel min jacka som alla klagar på, "Det är en tröjja" ,"Den är trasig" ,"Du måste frysa",
Nej det är ingen tröja det är en jacka och ja den är trasig men den funkar i alla fall och om jag skulle frysa i den varför har jag då fortfarande på mig den för? Började använda den i 8an och nu går man 2dra året på gymnasiet.

Så ni nya eller bara råkar kolla förbi som ni kanske fattar slänger jag inte kläder i första taget, det mesta kan man använda senare, alla moden kommer tillbaka till slut. Tur för mig att jag inte kommer växa så mycket mer och kan praktiskt taget ha på mig det mesta som jag har köpt de senaste åren. haha suckers som växer lixom =P haha

Men det var inte därför jag började skriva detta, utan det var för att jag råkar ha väldigt tråkigt just nu, men har man tråkigt så får man göra det roligt =)
Därför gick jag in på dunken.se och kollade runt bland deras sortiment. Där hittade jag bland annant..
Höll på att skratta ihjäl mig, men det stämmen typ haha.. Ne men seriöst en klockren tröjja!

Ännu något väldigt roligt, det är så det ska va eller har jag missuppfattat de ;) haha
 
Varför har man aldrig hört den lixom, fan vad jag skulle garva! Tänk er själva tjejer det kommer fram en kille och säger detta =P Eller när börjar bli lite intima, jag skulle inte kunna hålla mig för skratt!

Den här tröjjan var bara helt enkelt rolig.. Ja min humor är lite speciell.. Förlåt mig då!!

Ibland så känner man igen sig e detta =P haha

Snälla tomten ge mig en till chans jag lovar att försöka va bättre

HAHAHA not.. Men i alla fall. Här har ni nu fått en ny variant av mode blogg.. som inte alls handlar om mode utan just dessa roliga tryck..
ha det så sköjj folk för nu drar jag till kojjs..!

Lite bilder

Här kommer lite bilder från Tjejkvällen!




En härligt kväll med mina härliga flickvänner =)

Tjejkväll!!

Nu e man hemma hos tjoss har tjejkväll..
Har ätit middag och haft de trevligt. Lite vin och några shottar senare och vi är på jakt efter fest.
Vi har även kollat på Melodifestivalen och kommit fram till att både Amy Diamond och han gubben från Vikingarna behöver tanställning.. (tändställning =P ) haha!

Imorgon blir det Fika med lite folk ur släkten. Petri ♥ ska med. =) det blir hemma hos morsan med alla där och min gudmor med kille möjligtvis hennes son.. Ska bli lite spännande.. Fan asså.. Tror jag har fallit för honom. Hmm. Men det kommer nog gå bra, så fort jag vinner tillbaka mitt självförtroende och tillit på kärlek.. =/ Men men.. Det löser sig säkerligen.. Känner att man iaf har känslor för honom.. aja... ska sätta mig med Jossorna nu och kolla på slutet av Titanic..

Puss puss på er alla!

Praktik o skidbackar

Jadu det var ett tag sen man skrev något.
Just nu är jag ute på praktik så det händer typ ingenting just nu, står hela dagarna i en verkstad. Kan bara säga att de som konstuerar Citroen kan fan inte vara mekaniker! Vissa lampor sitter så dumt till att man håller på att storkna! Småärr är bara något att leva med, men när folk börjar undra om man skär sig själv så blir man lite trött på det, Nej jag är inte emo jag jobbar med emo bilar!
Eller möjligtvis Sadistiska bilar! För dom tycker det är roligt att ha alla säker på väldigt krångliga ställen, du ska gärna luta hela kroppen över motorn, sträcka ner händer/armar i små utrymmen och samtidigt få plats med verktyget! Men men, man börjar klockan 8, åker hemmifrån i mörkret och trängseln. Står i verkstaden hela dagen fram till halv 5 då jag äntligen får komma ut igen. Men vad nu då, jo det är så klart mörkt igen. Den enda chans att se dagsljus nu för tiden det är när jag öppnar Garage porten så att mina medarbetare kan köra ut bilarna!
Inte konstigt att man ständigt är trött då heller!? Lever på ljuset från lamporna hämn och ständigt. Buhu på det lixom.

Men idag fick man se Lite solljus, eller iaf dagsljus för första gången på typ 2 veckor! (Helgerna sover man nästan alltid bort de ljusa timmarna) Var med skolan och åkte till Kungsberget, Helt okej faktiskt, tyvär var vädret inte det bästa. + grader o molningt, hade någon minuts solljus, men självklart var detta mest under den tiden jag sätt och åt min lunch. =/
Men men, har varit en lång dag, började med samling i T-centralen kl 7! Detta betyder att jag gick upp vid halv 6 tiden! Trodde inte jag skulle klara av det, drömde faktiskt att jag försov mig, sen när jag vaknade av att klockan ringde trodde jag att jag var sen. Men när jag väl märkte att klockan fortfarande var 5 så lugnade jag ner mig, käkade ffrukost, satte på sig termobyxorna och kollade av att allt låg nere i baggen. Kunde blivit lite jobbigt om man kom fram till backen och märker att man glömt typ ena skon =P Men allt låg i väskan så det var bara att lunka upp till tuben bland alla andra människor! Halv 8 gick bussen från Centralen och jag sätte genast igång MP3 och sov i lite mer än 1 timme.. Det var verkligen skönt!

Väl framme sådär vid 10 tiden så skulle man fixa åkkorten och de andra skulle hämta ut sina hyrda skídor/brädor. Vi börjar att åka och det är härligt som fan. Synd bara att det var så grötig snö och uppkörda backar. suck, men det var kul iaf. När det var ca 1timme och 45 minuter kvar så har vristen protesterat ett tag och jag måste vila den. Det slutar med att jag sitter där på en bänk och inge mer åkande för mig. Men jag är nöjd ändå.
När det är 30min kvar tills bussen ska gå så bestämmer jag mig för att sätta mig i bussen.. Inte fan kunde man de heller! Stod typ 10st bussar där!! Jahapp vilken var min buss dåra, Jo de stod något med Håbo buss på den.. okej ja då har du bara ca 5 st att vällja på.. Stod där på parkeringen och velade, måste ha sett ut som ett fån! Till sist så åker de flesta bussarna bort och jag kan äntligen lista ut vilken buss som var våran! Woho good work girl! Men men, väl där så kommer våran idrottslärare Jenny åkande på skoter, hon har lyckats vrida knät ur led. Och det var hon som sa åt oss att ta det lugnt i backarna haha =P
Sätter mig i bussen och när resten börjar kolla på filmen sättar jag på MP3 igen och sover genom hela filmen! Verkligen trött.. Efter det sitter man och snackar med grabbarna och skrattar åt finnen som sjunger på finska :P jadu, de låter väldigt roligt kan jag säga.. Några komentarer om att det finska skrivna språket ser ut som om man satt en 5 åring vid ett tangentbort och låtit dom leka med det =P haha det var väldigt roligt..

Imorgon är det tillbaka till verkstaden, hur ska jag orka detta?! Men sen blir det Kareoko med Lollo, Troligtvis det sista på ett väldigt bra tag! Hon ska flytta! buhu på det med, men vad kan jag göra åt det lixom. På lördag så ska man nog hitta på någonting me Jossorna (?) och sedan på söndag har jag pratat lite löst om jag ska träffa Petri lite, Den lilla sjuklingen som förhoppningsvis är frisk då.
Men men , nu ska jag nog göra mig iordning för natten så att man orkar upp imorgom!

Tjoflöjt på er alla!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0