tjoho

Tjoho!
Nu har jag tagit tillfälle i akt och skrivit igen då. Vad har hänt säkert en massa som jag inte kommer ihåg. Men har fortsatt praktiken, blivit förbannad över att jag inte fick min lön, jävla snåla idioter... Lite studentskivor har man varit på, alla har varit trevliga. Jag själv försöker fortfarande få ihop pengarna till någon typ av skiva.. får se hur det går.
Valborg var lugn, hemma käkade middag , sen en promenad i området typ.

I helgen var det party, först fredag så var det 360 med gurkan, trevligt värre, tills vakterna tycker att nu måste vi kasta ut alla som har varit ute och tagit luft. Great!
Lördagen vart mer lyckad med firande av Ela som vart 20! Kom dit runt 8 halv 9 tiden därefter drog festen igång, massa skit snack drickande och dansande. De var snälla nog att hitta en luftmadrass åt mig, men det var tyvär svinkallt så jag låg och frös halva natten. Söndag bestod av massa latande och sedan grillning. Väldigt mysigt det med. Sen var det hem igen.

Nu sitter man i skolan, har gjort klart ett arbete idag, ett igår, har ett till som ska skickas i men den ligger på min data på jobbet. Så får svänga förbi där någon dag och skicka över det. Sen har man inget mer att göra. Har 2 kurser sin kommer att starta inom kort, en nu i eftermiddag och den andra börjar 29maj, riktigt smart. Men men, det stora MYN.provet är imorgon, lite nervig över det. Men sedan belönas man med att vara ledig på sin födelsedag =D Hääärligt .

Om 30min är det lunch sen är det början av religionskursen sedan hemmåt och iväg till kyrkan för att ha avslutning.

Så fort jag har hittat några bilder som är värda att visa upp så kommer det.

Ha de gött folks!
Och kom ihåg snart fyller jag år och snart är skolan över!! =D

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0