The tatto is DONE!!



Tänka sig nu har jag gjort det, en timme i stolen osen var allt klart! och jag är hur lycklig som helst!
Lite bilder när den är in proggress,, (kommer mer bilder när Gurkan skickat dom )


Lycklig tjej är jag =) haha, dessutom tyckte pappa om den, nu är det bara mammas tur att Godkänna.
Det kan nog bli lite svårare =)
jaja of to school!
bye!

Yes people ...

yes people, sorry att ni har fått vänta på en uppdatering. men denna kommer inehålla en mängd av bilder..
Okej då tar vi det från början.. Jah har nu jobb på Neoplan/MAN, men jag tänker självklart gå klart plugget först. Det är inte precis långt kvar. ca halvår sen är det över! Men som en jätte trevlig avslutning på min praktikant period så fick jag följa med på kryssningen som hela företaget skulle på. Så allt började med att vi slutar kl 14.00, vissa åker hem och gör siig lite frächa andra stannar kvar tar en dusch på jobbet och sen spelas de nintendoo Wii och dricks öl. SNackar har det kul och väntar på att klockan ska bli 17.00 då bussen hämtade upp oss utanför jobbet. Väl framme vid terminalen får vi vänta i en evighet på att gå bli insläppta, chefen tröttnar och tar sig längst fram i kön och startar en liten hejarklack/allsång där framme.. oj vad vi andra skrattade! Men de öppnar äntligen protarna och folk strömmar in.
Äntligen dags att äta, massa god mat och gott vin. Sen fick man klara sig själv.. Jaja nog snackat här kommer lite bilder istället.


Haha ja det var iaf väldigt roligt =)..  Så efter denna resa så var det bara att komma tillbaka till skolan ta det lugnt och allt det vanliga.. En lugn helg sen var det dags för kryssning igen, men denna gån med mamma och Becka.. Så här kommer lite bilder därifrån..

hihi titta vad jag hittade i Tallin!!!


Sen var det helt plötsligt Höstlov, vilket betydde arbete för lilla mig, joag jobbade 3 dagar och tog ledigt 2. fick sova ut lite och sedan var det dags att ha Halloween patrty! Så allt fixades spindlar på bordet, fladdermöss i taket och mörkt med massa tända ljus.. Some nice pictures från den kvällen då..




Även detta var en rolig kväll =D

Och nu till något ännu roligare tycker jag i alla fall, för om bara någon timma så kommer äntligen min tatuering att vara på plats! är hur lycklig som helst.. Och för er som inte ver hur den ser ut, så här kommer den att bli...


Men men, nu ska jag göra mig iordning. kram kram!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0