Ännu en vecka har gått

Ja då sitter man på jobbet igen då. Snart är även denna vecka slut, den ahr både gått fortare och långsammare än förra.. hmm, det är konstigt att dagarna ibland känns jätte långa med sedan är vecka nästan slut..
Aja, fick ett sms av Kiran igår hon undrade om jag ville grilla med dom. Visst var ändå tvungen att handla någo att äta så varför inte lite grillkorv. I alla fall, jag och Petri ♥ gick upp till affären träffade en smått förvirrad Kiran, handlade lite korv och sådant sedan gick vi ner mot ormkärr. Där satte vi oss och satte igång engångsgrillen, väl på plats fanns redan Helin och Natsinet. Det var kul att träffa dom igen, det brukar oftast vara så att dom bestämmer träffar med folk under lov, vilket jag oftast är bortrest. Men nu vart det av =)

Så vi satt där snacka massa skit om allt och inget, lyssnade på musik och grillade. (bilder kommer senare) När klockan närmade sig 22,00 bestämde vi oss för att röra oss hemåt. Vilket var rätt så bra, annars hade jag aldrig orkat upp idag. Man hade inte precis koll på tiden. Så det var väl ca 3 timmar vi satt där, kändes som1 möjligen 2...

Men men, efter jobbet idag så är det direkt ut mot Rösjö (täby) för att hämta bilen hos Anki (min faster), hämta upp Petri i Mörby och sedan ta sig hem och packa. Imorgon direkt efter jobbet kommer jag Petri och pappa att åka till Särna. Jag och Petri stannar bara över helgen medans pappa blir kvar där en vecka.

Men nu ska man jobba vidare lite.

Ha de gött!

ja här kommer lite bilder i alla fall =)

Inga bilder än..

Jaha de vart inga bilder än, det har varit jobb och vänner som kommit imellan. Har börjat min andra vecka på jobbet, idag har det inte hänt någonting eftersom att min kollega inte har infunnit sig ännu..

Senare när jag har slutat så blir det en lite träff med Alex inte setts på flera veckor. Så man har lite skit snacka tt ta igen =P

Men helgen vart det fullt upp fast att jag trodde att jag skulle ta det lugnt.. Fredagen började med att hämta bilen åka ut till Täby med Petri och sedan kollade vi på Ice Age 3! Jätte roligt!! Efter bion ringde Ela mig, hon skulle ha över lite folk och ha en chill kväll. Så då satte vi oss i bilen och åkte till Brandbergen. Inte alls andra sidan stan! haha.. Väl där satt vi och snackade skit och hade det trevligt. Timmarna gick och sedan vart de så att vi stannade över.

Lördag kommer och david vill ha hjälp med att få moppen till frihamnen, jahaja ja då åkte vi först ut till Naxka för att hämta moppen sedan till frihamnen.. Var väl där i kanske en timme och sedan trodde jag vi skulle hem Men itne då heller, vi stannade hos en av Davids kompisar "en snabbis bara" , de vart ett antal timmar sen fick jag säga ifrån, klockan vart 21,30! Vi skulle ju till Nacka för att lämna moppen sen hem till Lövsätra!
Men men, till slut kom vi iväg och var hemam vid 12 tiden..
Eftersom jag hade längtat efter en lugn kväll hemma med film och lite snacks så fixade vi dipp och morötter och satte på en film. Men det fröjde inte länge innan vi båda somnade, så typiskt.

söndag dåra, upp och iväg för att petri skulle spela fotboll, under tiden åkte jag och hans mamma Margit till täby galopp och gick omkring på loppisen. sen tillbaka för att hämta upp Petri, tiden flyger iväg och klockan är helt plötsligt 18,00.
Ne inte mycket vila i helgen, bara att köra vidare hem till huddinge. Var där ett tag tills jag kommer på att jag glömt sl-kortet hemma hos farsan! I panik tar man sig till bussen och åker dit. Men självklart hittar jag det i väskans lilla hemliga vrå. Men men.

Ja i veckan händer inte mycket vad jag vet om, de e bara att jobba och sen kanske träffa någon på kvällarna. Sen på torsdag hämtar jag bilen från min faster för att sedan åkte till Särna över helgen med pappa och Petri. Får se hur det går..
Jaja

Hej Svejs på er!

Vevve

Studenten check, sommar och sol check, börja jobba CHECK!

Ja studenten avklarad, lite semester med familjen på Vrångö, massa chillande med vännerna och Petri. Fixade körkortet också så det är ännu en grej att bocka av i listan.
Nu sitter jag på Jobbet dåra, min första vecka är snart slut. Det ahr gått rätt så bra, lite jobbigt att gå upp på morgonen. Men det är lite skillnad mot att gå upp vid 10-11 tiden sen ta sig till flaten eller bandängen och sola hela dagarna än att vakna vid 6 tiden och jobba från 07,30-16,45.. Men jag kom fram till att jag valde en bra vecka att börja jobba har haft 2 veckor med underbart solsken. Nu hör man bara regnet plaska mot fönstret.

Det blir mest lugnt i helgen, kommer nog behöva det.. Sen nästa helg blir det en biltur till Särna, första riktiga långtur med bil.. Får se hur det går. Det blir ju bara över helgen eftersom att jag ska till jobbet sen på måndagen.

Men men, man ska väl kanske göra något nyttigt nu också.. Det kommer massa bilder troligen ikväll... Från studenten och allt annat man har haft för sig =)

Have a great day!
Best Regards
Veronica

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0