Tjohoo

Firandet hemma hos mamma i fredags gick finfint, kom hem vid halv 12 tiden, ingen ti datt förlora, slängde i sig lite mat sen var det bara att börja fixa iordning. Altangolvet skulle göras rent, förbaskade pollen över hela golvet. SÅ fram med vattenslangen och moppen, nu blir det askungenmoment, eller nått haha =P
Efter ett tags slit så vart det äntligen klart, nu skulle borden på plats. Som tur så hade pappa kommit och han hjälptre till och bar upp stol och bord från källaren. Sköljer lätt av det som har blivit dammigt och sedan på med en fin duk och allt ser snart ut som en liten fest ska göra. Blåser ballongen och hänger upp flaggor runt omkring, fixa dona. Nu är det dags att göra sig iordning snabbt in i duschen, ut igen hitta kläderna, på med dem sminka sig fixa håret! snart är klockan fyra och de första gästerna kan komma  in snart. Först in är jacke, och sedan är det ett jävligt springande fram och tillbaka till bussen. Mellan varven som jag hämtar folk vid bussarna så kommer släktingar med bilarna. lite dåligt samvete över att jag inte kunde presentera alla ordentligt, men sånt händer.

När alla väl har kommit är maten klar och tack och lov för det, allt springende har gjort mig riktigt hungrig! massa gott kött med ännu mera klyfft potatis och bearnaise! mumsmums! Sen var det presenter, eller det kanske var innan? hmm.. jo det var det. men skit samma jag berättar så som jag vill! haha! bästa var nog Maiden billjetterna av Älsklingen! Har man den bästa pojkvännen eller vad?! Han fixar billjetter till båda mig och honom maiden på stadion i sommar! Han är helt enkelt bäst! näst bästa presenten var nog toastmaskin från jossorna och sarah! helt underbart tjejer!
Ne men det vart som allt en lyckad kväll =) tack alla som kom och firade mig =)
See yall!!image57

Vevve is 18!!

Då har man fyllt 18! =D Det firades lite lugnt hemma hos pappa med resten av familjen. Vi åt lite mat fick lite presenter och sedan tårta. Men ikväl då tusan då smäller det =P Mellan 27 och 40 personer har vi räknat med att det ska komma ! Som tur så slutar man vid 11 så man är hemma runt 12 och sedan så kan man hjälpa mamma med att göra iordning, massa bord och stolar ska på plats och maten ska göras iordning, städa undan det som inte behövs. Men jag hoppas på en härlig kväll med massa skratt trots detta skit väder! Vi hade ju beställt samma värme som vi hade förra veckan! strålande solsken och en ca 20 grader! inte typ 5 grader och regn!
men men, de blir bra iaf det har jag bestämmt.

Så nu ska jag jobba lite med elfrågornba och sedan ta mig hemmåt =)

Hälsningar från den nyblivne 18åringen =D

Valborgs helgen + Vevve goes 18!

Valborg är över och tyvär så har jag inget smaskigt att berätta från den kvällen. Allt började väldigt peppat med en möjlig grillning på stranden med Petris vänner. Men på grund av regnet så fick vi först vänta 1 timme på att hans kompis skulle komma och sedan skulle vi ta oss till Näsby Park.
När han väl hade kommit och vi hade suttit på den där förbannade hållplatsen i en timme så var det bara att bege sig till nästa hållplats och vänta i ca 20 min på bussen. Vi visste inte riktigt vart vi skulle gå av så vi tog en gissning.Vi gick in i ett område med ledning av kompisen som varit i den parken 1 gång tidigare.. Hrfm..

Vi hamnade på en parkväg och när vi väl började se folk så gick jag fram till dom och frågade vart brasan var. Ja de va ju inte så svårt, bara följ folket som går från den.. När vi väl kommer fram så är brasan kanske i knähöjd och ja för er som inte visste de så har det regnat hela tiden, vi tar oss bort fran alla barn familjer och in i en liten dunge där vi sätter oss på vår filt och väntar på att resten skulle komma. Det visar sig att kompisarna har hittat ett ställe där vi kan va inne. Lycka var första tanken slippa regnet! Men när vi väl möter dom så var de tydligen bara deras tjejkompis som fick komma in så det var inte ens någon ide att försöka ta sig in. Jahaja, nu stod vi där i en kur och försökte hitta någonstanns att ta vägen och killarna ville inte vara ute.. Jävla pussys, Jag som var ute efter att få en lyckad valborg med trevliga människor och god dricka.

Men men, vi hittar en möjlig fest i Vallentuna. En bit bort med det fick duga, så vi satte oss på tåget mot Vallentuna, vi kommer på att vi måste byta tåg så vi hoppar av och ser att de andra tåget kommer in på spåret som först inte verkade så långt bort.. Men när vi väl började springa märkte vi att det var längre än vi trodde, ner för massa trappor under en tunnel och sedan upp igen, vi hinner nästan precis upp på spåret när vi märker att dörrarna stängs och att det var fel tåg.. VA FAN! Jag har nu fått ont i mitt förbannade knä som under kvällen blivit både kallt och vått. Nästa tåg gick ca 30 min senare, under tiden käkar killarna råkorv och vi snackar massa skit. När tåget väl kommer och vi äntligen har kommit in i värmen igen så märker vi att tågets slut station är 2 stationer före dit vi skulle. Så vi går av vid Tibble och bestämmer oss att åka hem istället, klockan har nu hunnit blivit runt 11 tiden.
Så då var det bara att gå från Tibble till roslags näsbys trafikplats, där kvällen började och vänta på bussen hemmåt. På grund av mitt knä så gick vi inte genom skogen utan vi beställde en taxi som tog oss hem, väldigt skönt kan jag säga, men fy fan va dålig förare vi fick, hon kunde verkligen inte köra! Jag kör bättre än henne!! Aja, väl hemma så satte vi oss framför tv:n ett tag och sedan sussade vi sött.

De följande dagarna spenderades i soffan, väldigt skönt. Men på lördan så hade jag tröttnat och ville hitta på något annat, vi började med att måla om i deras "hall", ja de va inte bara väggarna so vart målade, kan ju säga att ett av Petris shorts nu är formade efter min rumpa och nej jag ramlade inte i färgburken. Petri hade börjat tröttna på att måla på väggarna så då började han måla mig istället =P när vi gjort det första lagret så tog vi ett härligt bad och gjorde oss sedan iordning för att gå ut och äta och sedan gå på bio.
Det var väldigt mysigt. Om intet väldigt skönt att komma ut ur lägenheten! 
                                     
Nu är det Måndag den 5 Maj, vilket betyder att det bara är 10 dagar kvar tills man blir 18!!! Woho. Jag och mamma pratade om vilka som skulle komma och sådant och de visar sig att det kommer bli ca 40 personer som kommer hem till oss =D haha, väldigt mycket folk, men vi hoppas på fint väder så får folk sitta på filtar ute i gräset  =P Men förhoppningsvis så blir det lyckat i alla fall..
                                                                                 

Ne nu ska jag nog försöka hitta något annat att fördriva tiden med.
Solong people!!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0