Mars

yes här kommer den segaste bloggaren! tjohooo!!
Ne men jag skyller på att jag inte har haft tid eller ork att riktigt uppdatera.. Jag lovar för er som är intresserade så kommer det att komma ett till rätt så snart med bilder från Åre, konsert, och senaste bravuren med torsdags fest på Harry B James!

Men för övrigt så sitter jag på jobbet och muppar, behövde en liten paus från allt bajs pappersarbete, *hjälp drunknar!*
Men allt är mycket bättre nu än innan i alla fall.. Förutom arbetet så förbannar jag mina idiotiska skolkamrater (ännu en gång) Ne men nu är det ju jag som försöker annordna med studenskivan, men idioterna har inte ens tid att svara på mina mejl, vi skulle ha betalat in för typ 2 månader sen! Så Vevve är lite mera grinig på dom än vanligt.

Det positiva är ju att man har andras skivor att gå till OCH att de är ljust ute på morgonen! Jätte härligt att sitta på bussen kl 07,15 med solglasögon och värma sig! Äntligen!

Praktik/jobb fram tills Maj sen är skolan fan slut! Fatta de va, efter hela mitt liv i skolan är den nu slut om bara några veckor! SKÖÖÖNT, sen så blir det bara att sätta sig här på MAN och jobba galet =P haha

Ne men nu ska man väl kanske göra något, ha de så bra där ute folk!

 Vink Vink!

IamVevve

Life is crazy, But so am I!

RSS 2.0